Waar ben jij dankbaar voor?

Ook al was Carianne Ros al zo’n twee jaar eerder begonnen met coachen, op 21 juni 2003 startte ze officieel met TotalBalance. Het was en is nog steeds haar verlangen om mensen in balans te brengen met God, zichzelf en hun omgeving, zodat ze kunnen stralen en schitteren voor onze Heer! Inmiddels zijn we met een heel team aan

mooie coaches.

We vieren ons derde jubileum. Reden voor een klein feestje, wat we graag met jullie willen vieren! Er is zo ongelooflijk veel gebeurd in de afgelopen vijftien jaar… en het is goed om op bewuste momenten stil te staan en eens achterom te kijken.

 

Welke bijzondere momenten heb jij beleefd in de afgelopen vijftien jaar?

Wat was er mooi? Wat vond je moeilijk? Waarin heb je Gods hand gezien?

En vooral ook: waar ben je dankbaar voor? Want een dankbaar hart jubelt van vreugde. En juist dáár wordt God zo blij van!

 

Wil jij leven tot Gods eer? Leef vanuit dankbaarheid en je zult zien dat je vele malen meer zegeningen hebt ontvangen, dan dat je geteld hebt…

Laten we God heel bewust prijzen en loven deze week, want Hij is het waard!

 

Cadeau voor jou Speciaal voor dit jubileum heeft Carianne een dankbaarheidskalender gemaakt. Schrijf elke dag gedurende één week een aantal dingen op waar je dankbaar voor bent. Zoek God met hart en ziel en Hij zál zich laten vinden. Ja! Ik wil leven vanuit dankbaarheid!

 

We bidden je Gods zegen en vreugde toe!

Vraag? Opmerking? Tip?

Social Media