Aanmelden voor de Christelijke Coach Conferentie!

Yes! Over twee weken is het zover: de Christelijke Coach Conferentie die we met elkaar zullen hebben in de Basiliek in Veenendaal. 

We zijn al weken in volle voorbereiding en zien er enorm naar uit! Er zijn zoveel christenen die prachtig dienend in het leven staan, maar die zichzelf voorbij rennen… Nu is het tijd om zélf gelaafd te worden en nieuw vuur te mogen ontvangen van Gods Geest. 

Het wordt een heerlijk kleinschalig, maar zeer diepgaande conferentie, waarbij het onze wens is dat eenieder die dat wil niet alleen de training ontvangt, maar ook een persoonlijk gebed en/of woord kan ontvangen wat je echt mag bemoedigen en zal aanvuren om stand te houden in de strijd. 

Dit is wat de tweedaagse conferentie op 19 en 20 juni je oplevert:

 • Je herkent hoe God zichzelf in zijn woord telkens weer openbaart als de God van trouw en wat dit betekent voor je eigen leven
 • Je ontdekt welke belemmeringen jou tegenhouden om volledig in Gods bestemming voor je leven te wandelen
 • Je krijgt concrete handvatten en gebed om deze belemmeringen te overwinnen
 • Je gaat nieuwe stappen zetten in het leven vanuit complete overgave en vertrouwen
 • Je leert hoe je in je passie kunt blijven en je ontvangt een vernieuwd heilig vuur, zodat je op weg kunt gaan om velen tot zegen te zijn, zónder zelf burn-out te raken.

En wat kun je verwachten?

 • We hebben twee heerlijk, geheel verzorgde, inspirerende trainingsdagen met als thema God van trouw, waarin we écht (weer) mogen leren om volledig vanuit vertrouwen op God te leven.
 • Er is volop ruimte voor ontmoeting en aanbidding onder leiding van Sharon Kips en haar man Gilbert Thera.
 • Er zal dans zijn, kunst, muziek, stilte, heerlijk eten en onder andere Hans Maat en ikzelf (Carianne) zullen op interactieve wijze spreken.
 • We willen samen deze tijd apart zetten voor God, zodat Hij ons kan vullen met vernieuwde passie en vuur voor de taak en de bediening die God ons gegeven heeft. 
 • Op maandagavond gaan we genieten van de fantastische band Trinity! Voetjes van de vloer en heerlijk meezingen, meeswingen en feestvieren voor onze allerhoogste God.
 • En nog veel meer… 

Dus geef je nu op en kom God aanbidden en ontmoeten op dit bijzondere event! Word getraind, opgebouwd, bemoedigd en ga vol en verrijkt weer naar huis, gelaafd, gevoed en gezegend om velen tot zegen te kunnen zijn!

We hopen je daar te ontmoeten! 

Boekentip

Vol vertrouwen – Carianne Ros
Of je leeft vanuit angst, of vanuit vertrouwen; jij kiest. Wil je echt leven vanuit vertrouwen en verlang je ernaar om dichter bij Gods Vaderhart te leven? Of heb je cliënten die het nodig hebben om dit te leren, maar heb je als coach handvatten nodig? Dan is dit boek echt iets voor jou!