Rust

De meeste mensen zijn druk. Druk met hun bezigheden, druk met hun werk, druk met de kerk, familie, vrienden, social media…… Ze moeten heel veel ballen in de lucht houden, maar verlangen maar één ding: rust.

Wat is er heerlijker dan werkelijk te kunnen zitten aan de voeten van Jezus, zodat je door de dag heen energie hebt en nieuwe kracht krijgt om alle dingen te doen die op je bordje liggen? Jezus zei: ‘Ik geef je mijn vrede, een vrede die de wereld niet geven kan’. Kom en ontvang van de vrede en rust die Jezus je wil geven.

Vier inspirerende filmpjes over omgaan met "Stress"

(Eye-openers van EO-nazorg met Carianne Ros)

 

Wat is stress eigenlijk?

Wat doet God met jouw stressoren?

Liefde verdrijft stress

Vergelijk jezelf niet met anderen

 

Rust, in drie maanden minder stress in je leven

Veel boeken beloven dat je met een paar simpele trucs de stress snel de baas bent. Carianne Ros weet als therapeut dat dit niet werkt. Vandaar dit boek waarin je een langer traject volgt met elke dag een kleine oefening, verwerkingsvragen en een leesgedeelte. Zo leer je verkeerde denk- en gedragspatronen te doorbreken en een nieuwe levenshouding te vinden. Het boek is onderverdeeld in drie delen: Heb God lief, Heb jezelf lief en Heb je naaste lief.  Daar draait het namelijk om: stress is een vorm van angst, maar 'de liefde laat geen ruimte voor angst', zegt de Bijbel. Wie liefde laat doordringen in zijn of haar leven, wordt een rustiger en gelukkiger mens.

in drie maanden minder stress in je leven
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1
Leven in Gods rust

Een online cursus waarin je een levenswijze leert ontwikkelen, die niet alleen gebaseerd is op (hedendaagse) coachtechnieken, maar die een diepe laag van rust wil gaan aanspreken in jouw leven, namelijk de Rust die God ons belooft in Zijn Woord. Een verdieping bij het boek "Rust".

 

Online cursus
€ 29,95
Toevoegen aan winkelwagen
  • Beschikbaar

Vraag? Opmerking? Tip?

Social Media