BEN JIJ OOK NIEUWSGIERIG NAAR EFFECTIEF PASTORAAL COACHEN? BEKIJK OOK HET WEBINAR

Ben jij een kringleider, een pastoraal werker, een voorganger, of iemand die het heerlijk vindt om mensen te bemoedigen en aan te sporen om de juiste keuzes te maken? Merk je dat mensen als vanzelf verhalen vertellen aan je? En zou je eigenlijk wel graag meer handvatten willen hebben hoe je een dergelijk gesprek goed kunt laten verlopen?

Of staat het in je taakomschrijving dat je pastorale gesprekken moet voeren, maar heb je eigenlijk geen idee hoe je die gesprekken het beste kunt aanpakken? Of loop jij er tegenaan dat je graag gesprekken voert met mensen, maar dat het soms wel maanden kan duren voordat er een doorbraak komt?

We zijn in Nederland zeer gezegend met heel wat vrijwilligers die pastorale gesprekken voeren met mensen! En besef ook: als jij deze taak hebt gekregen, dat dit een enorm belangrijke taak is! Jij bent een soort EHBO-er die de eerste hulpverlening verricht voor een heel aantal mensen, omdat er in sommige kringen nog steeds een taboe op rust om naar een coach of naar een psycholoog te gaan. 

Veel mensen – zeker nu! – voelen zich wanhopig! Ze zijn bang, ontzettend bang en hebben geen flauw idee waar ze met die angst naartoe moeten. Wat is het dan toch geweldig dat er mensen zijn die bereid zijn om hen echte aandacht en liefde te geven door gesprekken met hen te voeren!

We zien dat de nood zo hoog is en we dragen graag ons steentje bij in het overdragen van kennis over hoe je op een goede manier pastorale gesprekken voert. Daarom bieden we nu gratis het webinar Effectief Pastoraal Coachen aan!

In het webinar:

  • Geven we je op hoofdlijnen het overzicht wat je nodig hebt om goede gesprekken te voeren
  • Behandelen we waarom jouw rol als pastoraal werker (of kringleider, of voorganger, of…) zo belangrijk is
  • Vertellen we hoe je op een goede manier écht kunt luisteren, zodat de ander zich gehoord en gezien voelt.
  • Leer je hoe je mensen kunt helpen om ruimte te geven aan hun emoties.
  • Ontvang je handvatten voor het vertrouwen wat je nodig hebt om andere mensen te leren om met hun angst en andere emoties om te gaan
  • En nog veel meer.

Bekijk snel ons nieuwe webinar ‘Effectief pastoraal coachen’

TotalBalance Coach Conferentie

Onze God is een God van trouw! Vier jij het met ons mee?

Een tweedaagse conferentie met als thema ‘God van trouw’

Verlang jij ernaar om Gods heilige VUUR en PASSIE opnieuw te ontvangen voor de taak of bediening die God jou gegeven heeft? Dan is de TotalBalance Coach Conferentie van 19 en 20 juni echt iets voor jou! Meer info en aanmelden via:

Volg ons op Facebook

Boekentip

Welkom aan boord – Astrid Feddes

Een prachtig boek om mee te nemen op je weg met God. Astrid weet je vanuit haar persoonlijke geloofsavonturen te inspireren om ook zelf op reis te gaan en God beter te leren kennen. Ik (Carianne) vind het een geweldig mooi boek dat je nog meer bewust maakt van de liefde van God en de kracht van de Heilige Geest. Een aanrader!