Blogs

vr

07

jul

2017

Jij bent geliefd

Als je op zoek gaat naar God, dan zal Hij zich laten vinden. Gods liefde is allesomvattend. Hij houdt zielsveel van jou. God verlangt ernaar dat Hij aan jou kan laten zien hoe waardevol je bent in zijn ogen. En jij? Wil je op weg gaan met open handen en een open hart, zodat je zijn liefde kunt ontvangen en weer kunt uitdelen aan anderen? 

meer lezen

za

13

mei

2017

Is dit nu alles?

Ben je het keurig geregelde leventje van gezin, werk en kerk soms ook zo zat? Mis je als man de stoere dingen uit je studententijd? Als vrouw kan de naderende overgang en het gegeven dat de kinderen de deur uitgaan je er toe brengen om op zoek te gaan naar iets anders.

meer lezen 0 commentaren

wo

22

mrt

2017

Is er hoop in een moeilijke tijd?

Op een zonnige lentedag is het heerlijk om even de gelegenheid te hebben om een wandeling te maken, dan kun je zo genieten van wat je onderweg tegenkomt: de bloeiende bloembollen, de prachtig blauwe lucht, en de zon die schijnt! Een heerlijk gevoel! Tijdens een dergelijke wandeling werd ik stil gezet om na te denken over de vraag:

is er hoop in een moeilijke tijd?  Wat heeft het voorjaar nu te maken met een moeilijke periode?

meer lezen

di

07

feb

2017

Geniet van je huwelijk

Als er iets moois en heerlijk is, dan is het wel een goed huwelijk, waarin je samen een eenheid mag vormen en waar niets tussen kan komen. En als er iets veel stress geeft, dan is het wel een slecht huwelijk, waarin mensen elkaar kapotmaken en leegzuigen...

meer lezen

wo

04

jan

2017

Droom je dromen

Iedereen heeft minstens één droom in zijn of haar hart. Dit zijn niet de dromen die je ’s nachts hebt, maar juist die ene droom die je energie geeft en vreugde overdag. Het is God die ons dromen heeft gegeven. Ze functioneren als wegwijzers: ze laten je zien welke weg goed is voor jou om te gaan.

meer lezen

Ja, ik wil leven in balans!

Ontvang NU

het gratis e-boek

VAN DROOM TOT DOEL!

In tien stappen bereiken wat je echt wilt en leven vanuit Gods roeping voor jou!

We willen je graag inspireren en bemoedigen vanuit de Bijbel.

Meld je aan voor de inspiratiebrief en ontvang het e-boek.

Vraag? Opmerking? Tip? Gebedsverzoek?

Social Media