TotalBalance Coach Training

 

Ben je zelf coach of therapeut?

Wil je via de TotalBalance methode aan de slag?

Volg dan de TotalBalance coach training.

 

 

 

Het doel van de TotalBalance Training is om hulpverleners en coaches op te leiden om op christelijke basis hulp te kunnen bieden. Je leert gebruik te maken van de methode van Carianne Ros in de setting van jouw eigen expertise. Haar uitgangspunten zijn vijf leidende thema's: geloven, groeien, gezond leven, genieten en liefhebben. De methode van Carianne is een mix van coaching, therapie en pastoraat. Je zult worden opgeleid om zelfstandig gesprekken te kunnen voeren met hulpvragers, waarbij je gebruik kunt maken van het programma van TotalBalance. 

 

TotalBalance betekent dat zowel je geest, ziel als lichaam in een goede balans dienen te zijn met elkaar. Dus ook als je bijvoorbeeld fysiotherapeut, schoonheidsspecialiste, masseur, professional organizer, diëtiste, of kleur- en stijl analiste bent, ben je van harte welkom om de TotalBalance training te volgen.

 

Na het doorlopen van de training, kun je beslissen om deel te worden van ons netwerk, waarmee je:

 

* gespecialiseerd TotalBalance Coach bent

* wordt geregistreerd als TotalBalance Coach op onze website

* uitnodigingen voor terugkomdagen en updates krijgt

Lees meer over het programma, het rooster, de toelatingsvoorwaarden, testimonialsde kosten, en wat je kunt doen als je interesse hebt.

Vraag? Opmerking? Tip?

Social Media