Testimonials van deelnemers aan de TotalBalance coach training

Wat ik heb gewaardeerd aan de TotalBalance Coach Training is: de saamhorigheid en openheid in de groep, de heldere structuur van de map, de bezieling van Carianne en bovenal was het als een warm bad, doordat ik merkte dat we geïnspireerd werden door de heilige Geest.

 

Ik heb mezelf nog beter leren kennen. Vooral in het licht van Gods liefde. Ik heb geprobeerd om vanuit Gods perspectief naar mezelf te kijken. En vandaaruit ook naar anderen. Dan raak je onder de indruk van Gods liefde. Dat geeft moed en vertrouwen om stapsgewijs elke dag de weg te gaan die God wijst.

Johan van Raalte, cursist najaar 2016

 

Nadat ik een opleiding had gevolgd bij ICM, bleef ik behoefte houden aan verdieping. Die vond ik bij TotalBalance, voor mij een perfecte aanvulling op een algemene coachingsopleiding. Carianne coacht en traint op duidelijk Bijbelse basis, met een warm hart en ruime ervaring in het vak zelf. Ze weet waar ze het over heeft, is duidelijk en helder én heel liefdevol.

 

Carianne leert je werken met de Totalbalance-methode, die voor mijzelf jaren daarvoor veel had betekend. Ik vind het fijn om als zelfstandig werkende coach deel uit te maken van een team van andere christen-coaches. Je hebt dezelfde training gehad en je deelt tijdens de intervisie over de onderwerpen, die je in je praktijk tegenkomt. Heel waardevol en zeker aan te raden!

Rianne Zegelaar-van der Sar, cursist najaar 2012

 

Als manager bij een grote bank heb ik de TotalBalance coach training gevolgd. In eerste instantie niet om zelf een praktijk op te zetten, wel om te groeien als coach voor mijn managers. In een 'practice what you preach' setting wordt 'het vak van het liefhebben' zoals Carianne dat noemt gegeven. 

 

De sfeer is warm en goed én er wordt hard gewerkt om alle kennis en kunde over te dragen. Met nieuwe inzichten, kennis, kunde en bovenal inspiratie ging ik elke keer weer naar huis. Je oefent alle stof eerst op jezelf tijdens de cursus, dat is wijs en bied je nieuwe inzichten over jezelf! De laatste cursusdag hebben we allemaal examen gedaan en werd afgesloten met een heerlijke lunch. Ik vind de cursus een aanrader voor iedereen die meer over zichzelf te weten wil komen en tegelijkertijd weer een stap wil zetten in een heel mooi vak: het vak van het liefhebben!

Saskia Kersten, cursist najaar 2013

 

In 2014 volgde ik de coach training bij TotalBalance van Carianne Ros. Deze training is een waardevolle toevoeging aan mijn counsellingsvaardigheden.

Anja Trapman, cursist najaar 2014

 

Vraag? Opmerking? Tip?

Social Media