TotalBalance coaches

Deze coaches hebben de TotalBalance training gevolgd bij Carianne Ros. Ze hebben leren werken met haar coachingsmethode.  Je kan terecht bij één van de onderstaande coaches. Ze zijn zelfstandig ondernemer en hebben hun eigen voorwaarden. TotalBalance aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige vorm van hulpverlening vanwege de beroepsuitoefening van deze coaches. De coaches staan gerangschikt per provincie.

 

Friesland

Antsje van der Gaast (Heerenveen/Akkrum)

Antsje is maatschappelijk werker en coach. Zij biedt hulp bij identiteitsvragen, opvoeding, moeite met emoties en gebeurtenissen. Het is haar verlangen dat mensen tot hun bestemming komen in relatie met zichzelf, anderen en God, dat mensen gaan leven in balans op alle levensgebieden.

Meer informatie

 

Drenthe

Harriët Smit (Assen)

Harriët biedt individuele hulpverlening vanaf ongeveer 16 jaar (o.a. bij negatief zelfbeeld, faalangst, perfectionisme, identiteit, rouw, echtscheiding, pastorale en zingevingsvragen) en relatiebegeleiding aan (echt)paren die aan hun relatie willen werken. Ze is contextueel en

EFT therapeut.

Meer informatie

 

Gelderland

Judith Versprille (Nijkerk)

Judith biedt coaching aan jongvolwassenen met vragen rondom hun identiteit, doelen in het leven, die graag verandering aan willen brengen, meer uit hun leven willen (kunnen) halen en/of willen breken met oude patronen. Verder begeleid ze mensen die vastlopen in hun werk door allerlei oorzaken o.a. stress en het ervaren van hoge werkdruk. Ook mensen met een lichte verslavingsproblematiek kunnen

zich bij haar aanmelden, ze biedt geen behandeling maar coaching.

Meer informatie

 

Petra Ferwerda (Nijkerk)

Petra coacht mensen die een ingrijpende ervaring hebben meegemaakt zoals rouw en verlies. De coaching is erop gericht om het verdriet niet uit de weg te gaan maar het op een veilige manier onder ogen te zien om staande te blijven in deze ingrijpende ervaring en tevens kracht te (her)vinden om de draad van het leven weer op te pakken.

Meer informatie

 

Flevoland

Carla Kraandijk (Dronten e.o.)

Samen met Carla ga je een coachtraject in waarin jouw thema's ruimte krijgen tot gewenste en ook vaak verrassende inzichten en ontwikkeling. Thema's zoals angst, onzekerheid, overgave en loslaten in vertrouwen, assertiviteit, grenzen (h)erkennen en bewaken, verlangen, kwaliteiten, relaties, communicatie, balans, keuzes maken, ... Jouw ontwikkeling vindt plaats door gesprekken, opdrachten

en ook ervaringsoefeningen die helpend zijn in jouw persoonlijk

proces. Samen brengen we jouw proces bij God, Hij is onze 

levenscoach.

Meer informatie

 

Marian Visser (Lelystad)

Bij Marian kun je terecht als je bijv. worstelt met je zelfbeeld, identiteit, emoties of last hebt van onrust, stress en moeizame relaties. Ze luistert zonder oordeel naar jouw verhaal en samen ga je op weg. Je krijgt heldere inzichten en ze helpt je om zelf de juiste keuze(s) te maken om te leren leven zoals-je-(bedoeld)-bent. Het zal je helpen om (weer) in balans te komen met God, jezelf en je omgeving.

Daarnaast is Marian loopbaancoach en studiekeuzebegeleider.

Meer informatie

 

Noord-Holland

Esther Kouw (Opperdoes/Hoorn)

Esther biedt psychosociale begeleiding aan vrouwen, moeders, meiden en meisjes om mentaal en hormonaal weer in balans te komen. Je kan bij haar terecht i.v.m. stress, overspannenheid, burn-out, angst- en

somberheidsklachten, negatief zelfbeeld, hormonale klachten als vermoeidheid, overgangsklachten en leefstijladvies op het gebied van gezonde voeding.

Meer informatie

 

Utrecht

Henriëtte Kool (Amersfoort)

Henriëtte richt zich op de zakelijke markt, zakelijk coachen, professionele organizing, werkplek trainingen, adviseur effectief en efficiënt werken, ruimte in je hoofd voor creativiteit en ruimte in je omgeving. Je kan bij haar terecht als je advies nodig hebt om te starten als ondernemer, (weer) overzicht wil hebben, efficiënte tijdbesteding, inzicht in werkwijze, (weer)

tijd voor jezelf, ondersteuning bij het maken van keuzes.

Meer informatie

 

Anja Trapman (Driebergen)

Anja is gespecialiseerd in het bieden van hulp aan echtparen met ASS en/of AD(H)D, partners van een persoon met ASS en/of AD(H)D, hooggevoeligheid, burn-out, massage in combi met gesprekken (stresscounseling), crossculturele counseling (meertalig), individuele en relatiecounseling, pastorale counseling. Tevens heeft ze specifieke ervaringsdeskundigheid en buitenlandervaring. 

Meer informatie

 

Elzemarij 't Hart (Veenendaal)

Elzemarij coacht jongvolwassenen die zoeken naar zichzelf: wie ben ik, wat wil ik (passies, talenten, 'roeping' bestemming in het leven), waar wil ik naar toe, hoe verhoud ik mij tot anderen? Ze biedt hulp bij het leren doorbreken van belemmerende patronen in je werk, je privé leven, en je sociale leven.

Meer informatie

 

Carolien Luitjes (Woudenberg)

Carolien wil je helpen ontdekken zoals je bedoeld bent. Waar ligt jouw kracht, wat is jouw passie, wat zijn jouw talenten? Ontdek wie je bent! Worstel je met je zelfbeeld, ben je vermoeid, loopt je leven anders dan je gehoopt had? Als je niet langer wil 'over' leven en bereid bent om stappen te zetten, dan kun je bij haar terecht voor coaching.

Meer informatie

 

Gerard Harskamp (Woudenberg)

De coaching van Gerard richt zich op mensen tussen 15 en 45 jaar die de balans en daarmee ook het plezier in het leven zijn kwijt geraakt. Als je minder plezier hebt in je werk, je loopt vast door de hoge eisen die mensen om je heen aan je stellen en waar jij aan wilt voldoen, de sleur is in je relatie geslopen of je bent op zoek naar God en zingeving.

We gaan aan de slag met wat je nodig hebt om in balans te leven.

Meer informatie

 

Zuid-Holland

Mariska Hazeleger (Den Haag)

Mariska biedt hulp aan (jong)volwassenen, als je vastloopt in je geloofsleven, je baan, je relaties, je zelfvertrouwen, je manier van communiceren of als je het overzicht in je leven kwijt bent. Ze wil je ook helpen je sterke kanten te ontdekken en te werken aan je zwakke punten. Ook als je vragen hebt over opvoeden en omgang met je kinderen en het je niet lukt om de perfecte vader of moeder te zijn voor

je kinderen, dan wil ze met je werken aan wat wel goed

genoeg is in jouw ogen.

Meer informatie

 

Rianne Zegelaar (Gouda/Haastrecht)

Rianne loopt als coach met je mee als je wilt leren om lichter door het leven te gaan. Er kan namelijk van alles zijn dat je leven zwaarder maakt dan je zou wensen. Een te hoge lat, een negatief zelfbeeld of een privé-werkbalans die uit evenwicht is. Of misschien vind je het lastig om goed met gevoelens om te gaan, grenzen te stellen en keuzes te maken. Goede coaching leert je ergens doorheen te gaan en

oude patronen los te laten om iets moois en nieuws

te beginnen. En dat kan, aan Gods hand!

Meer informatie

 

Arend Voogt (Zuidland)

Arend wil jongvolwassenen helpen en ondersteunen bij vragen over: zelfvertrouwen, studie/baan keuze, ontdekken van je passies en talenten, je zwakke en sterke punten, balans tussen werk en privé, afsluiten van je verleden, God hervinden. Tevens kan hij helpen op het gebied van leiderschap, teambuiling, organisatie en structuur.

Meer informatie 

 

Zeeland

Jacqueline Riedijk (Kapelle)

In haar praktijk wil Jacqueline graag vrouwen helpen hun identiteit te ontdekken, wie ze mogen zijn en hen tot nieuwe inzichten laten komen. Ze wil graag een stukje met je meelopen als je vastgelopen bent bijvoorbeeld door onverwerkt verlies, stress e.d. Zoek je balans in je leven?

Zou je dingen anders willen in je leven en weet je niet hoe? Jacqueline wil graag samen met jou kijken naar jouw situatie.

Meer informatie

 

Noord-Brabant

Corrie van Zwol (Eindhoven)

Corrie coacht vrouwen die uit balans zijn geraakt door de vele ballen die zij inde lucht moeten houden en die nu op zoek zijn naar een gezonde balans in hun leven. Tevens is ze opvoedcoach en wil ze ouders coachen die vragen hebben betreffende de opvoeding van hun kinderen.

Meer informatie

 

Saskia Kersten-Pijs (Eindhoven)

Saskia heeft ervaring als manager in het bedrijfsleven, transitiemanager van grote en complexe verandertrajecten, coach van executieve kader en teams op directieniveau. Ze biedt hulp aan (jonge) leiders en managers  om in beweging en tot bloei te komen: ontdekken wie je bent, je visie en doelstellingen helder maken, leren hoe je andere mensen mee kan krijgen in de beweging die je voor ogen hebt.

Meer informatie

 

Otto Jager (Eindhoven/Veldhoven)

Otto wil ondernemers en topmanagers helpen richting te geven aan hun ondernemen. Hij zet ondernemers en hun managementteam in hun kracht door te focussen op persoonlijk talent.  Leren werken vanuit je talenten, een klankbord voor leiderschapsvraagstukken, en je kracht beter leren kennen en benutten. Vanuit de praktijk wil hij je praktische handvatten bieden.

Meer informatie  

 

Ja, ik wil leven in balans!

Ontvang NU

het gratis e-boek

VAN DROOM TOT DOEL!

In tien stappen bereiken wat je echt wilt en leven vanuit Gods roeping voor jou!

We willen je graag inspireren en bemoedigen vanuit de Bijbel.

Meld je aan voor de inspiratiebrief en ontvang het e-boek.

Vraag? Opmerking? Tip? Gebedsverzoek?

Social Media