Kom naar de Trainingsdag: Houd vreugdevol stand in de strijd!

Ik (Carianne) hoor met regelmaat dat onze christencoaches (to-be) veel geestelijke strijd ervaren. De een op het gebied van de gezondheid, de ander op het gebied van financiën, weer een ander op het gebied van hun kinderen of relaties zoals ruzies in de familie of op hun werk… Pijnlijk, verdrietig en moeilijk. 

Nou is het op zichzelf natuurlijk helemaal niet vreemd dat er strijd is in ons leven. Want als christencoaches zijn we geroepen om terrein te winnen voor God en dan is er natuurlijk altijd een tegenstander die het helemaal niet leuk vindt dat we dat doen. En ja, het belangrijkste is dat we gefocust blijven op Jezus – júist midden in die strijd! Maar dat is niet altijd makkelijk. 

Ik zit er zelf ook middenin. Ik doe mijn best om Gods stem te verstaan en gehoorzaam te zijn aan Hem. Maar zijn opdrachten zijn soms zo tegennatuurlijk en menselijkerwijs niet te begrijpen en onlogisch, dat mijn hoofd denkt: ‘Je bent een dwaas! Doe niet zo dom. Dit kan helemaal niet.’ Terwijl mijn hart denkt: ‘Blijf gehoorzaam, ook als je het niet begrijpt. En doe wat God zegt, ongeacht de uitkomst… Blijf vertrouwen, want bij God is niets onmogelijk.’ Maar makkelijk vind ik het niet! 

Het thema van de Christelijke Coach Conferentie die we volgende week houden is ‘God van trouw’. En ja, je wordt altijd beproefd op de thema’s waar God in je leven mee bezig is. Geloof ik het echt dat Hij trouw is? Handel ik vanuit dat geloof? Kan mijn geloof hierin nog verder verdiepen en verstevigen? Het is makkelijk om God te vertrouwen als je gezond bent, als je duizenden euro’s op je rekening hebt staan of als je harmonie hebt in huis. Maar wat als dat er niet (meer) is, wat dan? En wat als die gezondheid er ineens niet meer is? Of als je (spaar)geld ineens als sneeuw voor de zon verdwijnt? Heftig hoor! Maar wel de realiteit.

En tóch weet ik en blijf ik erop vertrouwen dat God mij en alle anderen die middenin die strijd zitten vasthoudt. Hij ís onze schuilplaats. Hij ís onze rots. Hij ís onze waarheid. Hij ís trouw en rechtvaardig en vol goedheid en liefde. Zijn woord geeft ons talloze beloftes waar we ons aan vast mogen houden. En dus mag ik het loslaten. Niet de strijd mijn gedachten laten bepalen, maar mij blijven vastgrijpen aan Jezus en zijn beloftes.

Wees niet bang, want Ik ben bij je, vrees niet, want Ik ben je God. Ik zal je sterken, Ik zal je helpen, je steunen met mijn bevrijdende rechterhand. Jesaja 41:10 (NBV21)

Wil jij weten hoe je vreugdevol stand kunt houden in elke strijd? 
Kom naar de Trainingsdag!

Juist voor al die coaches (to-be) die ook zo’n geestelijke strijd ervaren organiseren we op dinsdag 27 juni een online Trainingsdag met als thema: Houd vreugdevol stand in elke strijd!

Dit levert de dag je op:

  • Vernieuwde kracht en bemoediging om door te zetten
  • Inzicht in de aanvallen van de duivel, waardoor je je beter kunt wapenen en stand kunt houden in de strijd
  • Gebed voor jouw persoonlijke situatie
  • Een persoonlijk plan hoe jij (vreugdevol!) stand kunt houden in de storm
  • Meer Godsvertrouwen en moed om staande te blijven en te volharden
  • En nog veel meer…

Het programma is (ongeveer) als volgt: 

10.00-11.15 uur De drie grootste pijlen van de duivel om ons onderuit te halen en hoe we die kunnen tegenhouden
11.15-11.30 uur Pauze
11.30-12.15 uur Breakoutrooms om je eigen strijd te delen en tijd om samen te bidden
12.15-12.30 uur Afsluiting van de ochtend
13.30-14.45 uur De vijf bijbelse én praktische handvatten om (vreugdevol!) staande te blijven in elke strijd
14.45-15.00 uur Pauze
15.00-15.45 uur Breakoutrooms met persoonlijke opdracht en tijd om samen te bidden
15.45-16.00 uur Afsluiting van de middag

We willen deze dag voor iedereen toegankelijk maken en daarom hebben we bedacht dat je een (gulle ;) gift mag geven, zodat iedereen aan kan haken. Uiteraard hopen we dat je het bedrag wat je voor deze trainingsdag biddend wil bedenken. Mensen die minder kunnen betalen, kunnen dan voor minder aanhaken, terwijl zij die meer kunnen betalen dit ook bereid zijn om te doen, om zo de anderen en ook onze bediening tot zegen te zijn. 

Even praktisch: 

Datum: dinsdag 27 juni van 10.00-16.00 uur, online via zoom

Je kunt de ochtend komen of de middag, of de hele dag en iedereen die zich inschrijft ontvangt een opname van de dag. Dus ook als je niet aanwezig kunt zijn, kun je je inschrijven en het daarna terugkijken via de opname. Graag aanmelden via [email protected] (zodat we je goede emailadres hebben voor de zoomlink van 27 juni). 

Graag in de mail vermelden:
Je naam
En wanneer je komt: Ochtend/Middag/Hele dag/Opname (als je er niet bij kunt zijn, maar graag de opname wilt ontvangen van de dag) dan weten we waar we op kunnen rekenen. 

Graag in de betaling bij opmerkingen je naam zetten, zodat we weten dat je betaald hebt.
We hebben op dit moment geen betalingsknop beschikbaar waarbij je zelf het bedrag kunt kiezen, dus graag zelf het bedrag overmaken n.a.v. de informatie die je na aanmelding per mail ontvangt.

Je betaling is tevens je inschrijving. Je ontvangt een bevestiging dat je bent ingeschreven via de mail. We kunnen geen geld retourneren als je onverhoopt toch niet kunt, maar dan ontvang je wel alsnog de opname. 

We hopen dat we met grote getalen aanwezig zullen zijn om elkaar te bemoedigen en te inspireren vanuit Gods woord, zijn kracht, liefde en vreugde!

Deze Themadag is al geweest.
Je kunt je nog wel aanmelden voor de opname:

Boekentip

Vol van vertrouwen – Carianne Ros

In Vol vertrouwen staan 40 waardevolle lessen over standhouden, Gods betrokkenheid bij mensen, zijn hand in ons leven en zijn karakter. De overdenkingen en verwerkingsvragen laten je iets zien van wie God is, zodat je leert Hem meer en meer te vertrouwen. Het bijbelboek Exodus staat centraal.