KOM NAAR HET COACH EVENT!

Verlang jij er al jaren naar om andere mensen te inspireren? Luister je graag naar mensen? Wil je hen helpen om de rotzooi uit hun leven op te ruimen, zodat ze de juiste keuzes leren maken en tot hun bestemming komen? Oftewel: droom jij ervan om te kunnen coachen vanuit Bijbels perspectief? 

Er zijn heel wat mensen die graag zouden willen (leren) coachen, omdat het zo fantastisch is om andere mensen heel concreet en praktisch verder te kunnen helpen! Maar we zien ook dat er veel mensen zijn die het wel graag wíllen, maar die zich laten belemmeren door allerlei gedachten en overtuigingen, zoals ‘ben ik niet te jong of te oud’? Of: ‘Ben ik wel geschikt als coach?’ Of: ‘Wat moet ik eigenlijk weten om een goede coach te kunnen zijn?’ Of: ‘Ik heb een coachopleiding gedaan, maar ik heb eigenlijk helemaal geen methodiek om mee te werken. Welke stappen moet ik eigenlijk zetten in een coachproces?’ Of: ‘Er zijn al zoveel coaches, wat heb ik toe te voegen?’

Als jij worstelt met één of meerdere van dit soort of gelijksoortige gedachten, dan is het heel goed en belangrijk om ervoor te bidden: ‘Heer, wat wilt U dat ik doe?’. Want als het Gods wil is dat je gaat coachen, dan is het toch eigenlijk zonde als je je laat belemmeren door al dit soort gedachten en overtuigingen. 

Wil je meer weten over wat Bijbels Coachen inhoudt of denk je erover na of het wat voor je is om te gaan doen? Volgende week vrijdag is het weer zover: dan ben je van harte welkom bij het TotalBalance Coach Event! 

Als jij erover nadenkt of je wilt gaan coachen vanuit bijbelse principes en als je en dag lang inspiratie en waardevolle inzichten wil krijgen, meld je dan aan via onderstaande knop! 

Dit is wat deze eendaagse training je oplevert: 

  • Hoe jij een steengoede coach kunt worden door bijbelse principes toe te passen.  
  • Welke randvoorwaarden daarvoor nodig zijn.
  • Het TotalBalance ‘recept’ voor een effectief coachingsproces .
  • Welke stappen je moet zetten om ervoor te zorgen dat je nooit met een mond vol tanden zit, of het onderliggende probleem mist.
  • Hoe wij je daarbij verder zouden kunnen helpen.
  • En nog veel meer!  

Zien we je dan? Van harte welkom!

Boekentip

Lanceer je bedrijf – Bart van den Belt

Ondernemen leer je niet op school. Dat leer je in de praktijk. Maar waar begin je? Je wilt zo graag coach worden… moet je dan ook écht verstand hebben van marketing? Het antwoord is kort maar krachtig: ja. Want pas als je zichtbaar wordt (dat is wat marketing is), zullen potentiële cliënten je weten te vinden. Een lekker praktisch en makkelijk leesbaar boek voor eenieder die de basis van ondernemen in de vingers wil krijgen.