NAJAARSKORTINSACTIE VOOR DE PASTORALE COACH TRAINING

Ik (Carianne) kom regelmatig mensen tegen die heel graag willen coachen. Mensen die – als ik ze vertel wat ik doe en jarenlang heb gedaan – vol enthousiasme uitroepen: ‘O ja, dát wil ik nou ook zo graag doen!’ Maar ze doen het niet. 

Eerlijk is eerlijk, ik heb het grote voordeel dat ik jong begonnen ben met coachen. Ik heb nooit ‘een echte baan’ gehad, nooit een vast inkomen, en ik ben begonnen met coachen vanuit mijn studentenkamer.  Belemmeringen? Ik heb er niet over nagedacht! Ik ben gewoon begonnen met coachen in het volle vertrouwen dat God met me mee zou gaan. En daar heb ik nooit één dag spijt van gehad! 

En natuurlijk kun je zeggen: ‘maar je begrijpt niet in welke situatie ik zit, dus je kunt me niet zomaar zeggen: ‘Ga toch coachen, als God dat in je hart heeft gelegd!’ Mijn belemmering is heel reëel en niet zomaar op te lossen.’ 

Nou dat kan zo zijn, maar als jij echt vanuit Bijbelse principes wil coachen, dan geloof ik dat God met je is en je dwars door alle belemmeringen heen wil loodsen om precies datgene te gaan doen wat Hij wil dat je doet: namelijk coachen!

Dus: pak die belemmeringen aan!

Denk jij: ‘Ik heb geen geld voor een opleiding’? 

Een goede opleiding is een belangrijke investering. Tenslotte wil je graag werken met mensen. En zoveel mensen als jij gaat coachen, zoveel mensen kun je ook schade toebrengen als je niet weet wat je aan het doen bent. Het is belangrijk om zeker te weten dat je geen belangrijke dingen overslaat en dat je écht kwaliteit levert in de gesprekken die je voert. Je wilt tenslotte graag mensen verder helpen!

Maar wat als je geen geld hebt voor een goede opleiding? 

Ik weet dat er mensen zijn die écht geen geld hebben. Maar ik denk ook dat er veel mensen zijn die dénken dat ze geen geld hebben. Als jij écht iets wilt, dan krijg je het voor elkaar – daar ben ik echt van overtuigd. Stel dat je het bedrag wat je moet betalen niet als één grote investering ziet, maar als je het in stukken zou opdelen? Als je 4000 euro moet betalen voor de opleiding, dan is dat 1 x 4000 euro. Maar het is óók 10 x 400 of 25x 160 euro of 100 x 40 euro. Zo’n klein bedrag maakt het al overzichtelijker en een stuk haalbaarder om bij elkaar te sparen. 

Kun je spullen verkopen die in je huis staan en die je toch eigenlijk niet gebruikt? Kun je een sponsoractie opzetten? Kun je klusjes doen voor andere mensen in ruil voor een deel van je opleiding? Kun je zuiniger gaan leven, zodat je geld overhoudt om te sparen? Wat kun jij concreet doen om het geld bij elkaar te brengen wat je nodig hebt? 

Besef dat als het Gods wil is, Hij je hierin ook graag wil zegenen, dus bid er ook voor dat Hij zal voorzien in je financiën. Misschien krijg je ineens een bonus, of geld terug van de belasting…. Investeer het dan in jezelf, want die investering is de beste investering die je kunt maken, omdat je daar niet alleen jezelf, maar ook echt anderen mee tot zegen kunt zijn!

Om het je wat makkelijker te maken hebben we nu tijdelijk een heel leuke KORTINGSACTIE op de Online Pastorale Coach Training! Juist omdat het steeds donkerder wordt om ons heen – niet alleen qua licht, maar ook qua grimmigheid in de wereld – is het zó noodzakelijke dat wij LICHT uitstralen aan de mensen om ons heen. Een pastoraal werker of een kringleider heeft echt een sleutelpositie in het signaleren van nood. Wil jij jouw pastorale vaardigheden vergroten? Doe dan NU de Online Pastorale Coach Training, zodat je mensen op de beste manier pastoraal kunt begeleiden! 

Luister naar Gods stem in je hart en GA ERVOOR! 

Heb jij het verlangen om anderen te coachen?
Wil je niet langer luisteren naar de belemmeringen?
Meld je dan aan voor de Online Pastorale Coach Training met 20% NAJAARSKORTING!
De actie loopt tot en met 16 december.

Voer bij de betaalpagina deze code in: NAJAARSACTIE20% (De korting geldt zowel bij de betaling ineens als bij de betaling in termijnen).

Boekentip

Nick Vujicic – Leven zonder beperkingen

Nick Vujicic is een internationaal bekende auteur (staat regelmatig in de New York bestsellerlijsten), evangelist, motivational speaker en directeur van Life Without Limbs (Leven zonder Ledematen), een organisatie die wil bijdragen aan het verspreiden van het Goede Nieuws van Jezus in de hele wereld. Nick reist de hele wereld over om mensen te inspireren met zijn positieve boodschap om blokkades te lijf te gaan en dromen te verwezenlijken. 

Sinds zijn 18e is hij begonnen voor groepen mensen te spreken. Nadat hij op zijn 24ste verhuisde van Australië naar Los Angeles nam zijn bekendheid een vlucht. De man van hoop brengt in Leven zonder beperkingen een duidelijk christelijk geïnspireerde boodschap. Hij verkondigt dat grenzen relatief zijn en dat je je niet moet laten beperken door je schijnbare fysieke of mentale onmogelijkheden. Zijn leven laat zien dat je zaken kan bereiken, al is het met vallen en opstaan.