Leven in Gods Rust

Je hebt een druk leven: een baan, een partner, vrienden, de kerk, kinderen wellicht... Daar geniet je van, maar soms voel je je een jongleur die zoveel mogelijk ballen in de lucht moet houden. Je merkt dat je steeds vaker kribbig en somber of moe bent. Je voelt je gestresst en daar wil je vanaf! 

Het doel van deze cursus is om een levenswijze te ontwikkelen, die niet alleen gebaseerd is op (hedendaagse) coachtechnieken, maar die een diepe laag van rust wil gaan aanspreken in jouw leven, namelijk de Rust die God ons belooft in Zijn Woord.

 

Met behulp van heldere theorieën en concrete praktijkopdrachten en aan de hand van het boek 'Rust'  van Carianne Ros, ga je aan de slag om inzicht te krijgen in wat er gebeurt en hoe het anders kan. Want, ondanks dat je stressoren wellicht niet afnemen, God belooft dat je je niet meer hoeft te laten verlammen door gevoelens van stress en angst, wanneer je met Hem wandelt!

 

De cursus is in vier delen opgedeeld, waarbij deel 1 (a en b) gericht is op het Bewust Worden, deel 2 (a en b) op het Bewust Zijn, deel 3 (a en b) op het Bewust Handelen en deel 4 (a en b) op het Bewust Blijven. Tijdens de cursus krijg je diverse bemoedigingen, bijbelteksten en gebeden aangereikt.

 

Deze cursus is geschikt voor:

 

  • mensen die last hebben van gevoelens van stress, waardoor ze zich neerslachtig, angstig, onzeker of moe kunnen voelen
  • mensen die inzicht willen krijgen in hun levenswijze en hoe God hierin het verschil kan maken
  • mensen die concrete inzichten en adviezen willen krijgen in leugen en waarheid over angst in ons leven en hoe God door zijn Woord wil leiden

 

Deze cursus gaat dieper in op de stof, die in het boek "Rust" beschreven staat. Het is een aanvulling op het boek om actief aan de slag te gaan om stress te verminderen. Het is dan ook handig om dit boek bij de cursus te gebruiken. Een aantal opdrachten verwijzen naar het boek.

 

 

Leven in Gods rust
€ 29,95
Toevoegen aan winkelwagen
  • Beschikbaar

Vraag? Opmerking? Tip?

Social Media