Schoonmaak voor je ziel

Net zoals we met regelmaat ons huis dienen te ontdoen van rommel en viezigheid, is het ook heel goed om je ziel een goede schoonmaakbeurt te geven.

 

Oude patronen en leugens, evenals bijvoorbeeld gevoelens van minderwaardigheid of juist van trots en het zoeken van eigen eer, kunnen je verlammen als je daarvan niet bewust bent.

 

Negatieve gedachten kosten je energie en belemmeren je om te leven vanuit het volle potentieel wat God je gegeven heeft.

Vaak hebben we niet door dat we toch weer 'vuiligheid' in ons leven hebben toegelaten. Je mag komen zoals je bent, omdat God zoveel van je houdt, zal Hij je wel steeds meer en meer willen vormen naar het prachtige beeld wat Hij voor jou voor ogen heeft, namelijk om te worden zoals zijn Zoon Jezus. 

Daar is deze cursus voor: je bewust maken van de rommel in je ziel, zodat je het bij God kunt brengen en Hij jou elke dag meer naar dat beeld kan veranderen.

 

Deze korte cursus leidt je langs een aantal belangrijke thema's, waarbij je wordt aangespoord om de troep in je leven op te ruimen, zodat je (opnieuw) vervuld kunt worden van Gods waarheid voor jouw leven.

 

Als je echt een grote schoonmaak in je leven wilt hebben, zul je meer nodig hebben dan deze cursus, het kan echter een goede aanzet geven en je bemoedigen om vooral op zoek te (blijven) gaan naar Gods reiniging en heling. Je bent zijn geliefde kind en Hij wil je volledig vullen met zijn liefde en kracht.

De cursus is geschikt voor:

  • Mensen die graag willen leven vanuit Gods waarheid.
  • Mensen die in hun gedrag meer van Gods licht en zout willen uitstralen.
  • Mensen die worstelen met negatieve gedachten en/of leugens in hun leven en daarvan af willen.
  • Mensen die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met ons aanbod van online cursussen
Schoonmaak voor je ziel
  • Beschikbaar

Vraag? Opmerking? Tip?

Social Media