Stille tijd voor moeders/vaders

Drie maanden lang herademen en reflecteren in de drukte van alledag.

 

Speciaal gemaakt voor moeders bij het boekje "Voor de eerste keer moeder"!

 

Deze cursus is voor jou als moeder. Het zal je dichter bij Jezus brengen, waardoor je meer liefde zult kunnen geven aan je eventuele partner en kind(eren). Je mag eerst van jezelf houden en eerst zelf zuurstof ontvangen voordat je weer uitdeelt.

We leven in een drukke tijd en het is broodnodig om op tijd een adempauze in te lassen en tot rust te komen bij de Bron. 

Het is je adempauze die ervoor zorgt dat je, net als de moeder uit Spreuken 31:25, 26 kracht en waardigheid zult uitstralen.

 

Als je het boekje "Voor de eerste keer moeder" koopt is de cursus gratis beschikbaar. In het boekje vind je daarover nadere gegevens. 

 

Er is van deze cursus ook een versie beschikbaar voor vaders.

Vader zijn is een verantwoordelijke taak, wil je op een goede manier voor je gezin zorgen en hen tonen dat ze belangrijk voor jou zijn, dan heb je het als vader ook nodig om een adempauze te hebben en te komen bij de Bron van het leven, bij God rust te vinden in de dagelijkse drukte.

 

 

Als je ze allebei bestelt, dan zou je ook als echtpaar aan de slag kunnen gaan met het materiaal van de cursus. 

 

 

Stille tijd voor moeders/vaders

Online cursus bij het boek van Carianne Ros "De eerste keer moeder".

In dit boek vind je een kortingscode, als je bij het invullen van het bestelformulier deze kortingsbon gebruikt, kun je deze cursus gratis bestellen! Als je dit doet en het bedrag van je bestelling staat op € 0,00 kies dan als betalingsmethode: vooruitbetaling (anders kan de bestelling niet voltooid worden).

 

Er is van deze cursus ook een versie voor vaders beschikbaar! Wil je als vader de cursus bestellen, dan kun je ook gebruik maken van de kortingscode uit het boekje en vermeld dan bij "opmerking over deze bestelling" dat je de versie voor vaders wil doen. Doe je samen de cursus, bestel dan wel apart als moeder en vader. Dan ontvangt moeder de moederversie op haar mailadres en vader de vaderversie op zijn mailadres. 

 

  • Beschikbaar

Vraag? Opmerking? Tip?

Social Media