Van Droom tot Doel

 

in 10 stappen bereiken wat je echt wilt

en leven vanuit Gods roeping voor jou

"Van Droom tot Doel" is een e-boek geschreven om je te inspireren het leven te leiden zoals God het in je hart heeft gelegd. Om niet te blijven steken in goede voornemens, maar om actie te ondernemen en die keuzes te maken en doelen te behalen die bij jou passen.

 

Veel mensen leven in een ratrace, waardoor keuzes gemaakt worden vanuit angst en niet vanuit roeping. Op angst gebaseerde keuzes zorgen ervoor dat je steeds verder wegdrijft van je eigen hart.

 

God heeft zijn genade en zijn liefde beschikbaar voor iedereen die het wil ontvangen. Als je de hele dag op de bank gaat zitten en niets doet, dan houdt God net zoveel van je als wanneer je de hele dag druk in de weer bent. Wij mensen zijn niet gemaakt om de hele dag op de bank te zitten. We ervaren pas zingeving en vreugde als we bewust gaan liefhebben en als we onze talenten gebruiken en ontwikkelen.

 

Het e-boek is een werkboek. Als hulp om je doelen te halen, kun je elke twee weken gedurende een jaar een mail ontvangen met een checklist, tips, bemoedigingen en/of bijbelteksten, zodat je stapje voor stapje aan je doelen kunt werken.

 

Als jij je aanmeldt voor de inspiratiebrief, dan ontvang je als bonus dit e-boek, waarin je een code vindt om het e-boek te downloaden.

 

 

 

 

Bij dit e-boek hoort ook een cursus. Op dit moment is het niet mogelijk om je aan te melden voor deze cursus. Het is een cursus over een heel jaar, en gezien het seizoen waarin we ons in het jaar bevinden, is het beter om te wachten en met ingang van een nieuw jaar met de cursus te starten. Wel kun je alvast met het e-boek aan de slag gaan.

Vraag? Opmerking? Tip?

Social Media