De gratis online training

"Verbeter je intieme huwelijksleven"

 

wordt op een avond gegeven 

in de vorm van een webinar.

 

 

Tijdens deze online training is er een speciale aanbieding

van de nieuwe  verdiepingstraining "Verbeter je intieme huwelijksleven".

Deze verdiepingstraining is uitsluitend te bestellen tijdens het webinar!

Waarom God wil dat jij geniet van elkaar en hoe je sleur voorkomt (of er uitkomt). Wat geeft meer vreugde dan thuis te kunnen komen bij de man of vrouw van wie jij houdt en die ook zielsveel van jou houdt? En wat is er mooier dan te kunnen genieten van een geweldig huwelijk, waarin intimiteit, geborgenheid en passie hand in hand gaan?

 

Huwelijken staan onder druk. Steeds vaker lijkt de enige oplossing te zijn dat mensen scheiden, omdat ze niet weten hoe ze samen gelukkig kunnen zijn. En eerlijk is eerlijk: het is ook echt niet altijd makkelijk om getrouwd te zijn. Maar wij hebben Gods liefde, zijn wijsheid en zijn hoop waar we op kunnen vertrouwen. Hoe goed of slecht jullie huwelijk en seksleven op dit moment ook is: mét God erbij is het mogelijk om een geweldig mooi en gepassioneerd huwelijk te hebben.

 

Een goed huwelijk wordt gebouwd op een heel aantal bouwstenen: elkaar vertrouwen, veiligheid en liefde bieden, goed kunnen praten met elkaar, elkaar vergeven, elkaar leren kennen, elkaar zíen en liefhebben, maar ook zeker heel belangrijk: elkaar beminnen! Hoe zou het voor je zijn als je heerlijk kunt genieten van elkaar en elkaar opnieuw verliefd in de ogen kunt kijken? Verlang je ernaar om intimiteit, vertrouwen en geborgenheid te ervaren in je huwelijk? Wil jij graag een gezond en spetterend seksleven hebben, ongeacht jullie leeftijd? Zou je ook de verdiepende training willen doen om meer passie te krijgen in je huwelijk?

 

Deze online training is een lezing of workshop die via het internet gehouden wordt en waarbij alleen online publiek aanwezig is. Je hoeft nergens naartoe: vanuit je luie stoel kun je, met een kop thee erbij, luisteren naar de verschillende leerzame en boeiende onderwerpen die voorbij komen. In dit geval: passie in de slaapkamer. 

 

 

Lees ook de blogs van Carianne op de website van EO-geloven.

Ruim 22.000 mensen gingen je voor!

Passie in de slaapkamer - heren opgelet!

Gepassioneerde seks - dames ook voor jullie!

 

Vraag? Opmerking? Tip?

Social Media