Vind jezelf in 40 dagen

In deze online-coaching ga je 40 dagen lang op zoek naar jezelf. Je leert wat je drijfveren zijn en waarom je elke dag weer in hetzelfde cirkeltje rondloopt. Samen met God leer je je eigen vicieuze cirkel doorbreken en het beste uit jezelf te halen!

 

Het doel van deze cursus is om te achterhalen wat je innerlijke drijfveren zijn. Hierdoor leer je begrijpen waarom je op een bepaalde manier denkt en handelt. Pas wanneer je je bewust bent van het 'waarom?' kun je stappen nemen om het beste uit jezelf te halen. Ook kun je hierdoor de ander beter leren begrijpen, waardoor je beter met anderen kunt samenleven en samenwerken!

 

Deze cursus is geschikt voor:

  • mensen die hun sterke punten verder willen ontwikkelen en gezonder, gelukkiger en meer tevreden in het leven willen staan.
  • mensen die meer inzicht willen krijgen in de interactie met anderen mensen. Waarom klikt het met de ene mens beter dan met de ander? Hoe kun je goed samenwerken met verschillende typen mensen?
  • mensen die 'tegen zichzelf aanlopen' en last hebben van bijvoorbeeld: angst, oververmoeidheid, boosheid, minderwaardigheidsgevoelens, depressieve gedachten.

 

 

Vind jezelf
  • Beschikbaar

Vraag? Opmerking? Tip?

Social Media