Powervrouwen Coach Pool

Nelleke en Carianne hebben bij hun concept Powervrouwen een online programma ‘PowerLife’ waarmee ze vrouwen helpen uit te vinden wat ze willen en wat Gods roeping met hun leven is. In dit programma wordt gefocust op ‘heden’ en ‘toekomst’. Eén van de voorwaarden die we stellen aan deelname aan PowerLife is dat de vrouwen hun verleden moeten hebben verwerkt.

Dit online programma willen we vanaf het najaar gaan aanbieden inclusief 5 1-op-1 coachgesprekken met een ‘Powervrouwen Coach’. Zodra zij zich hebben aangemeld, kunnen dames zelf kiezen uit de beschikbare coaches, die wij op een speciale pagina tonen met een link naar de praktijk van de coach, zodat ze een afspraak kunnen maken. Je factureert vervolgens aan Powervrouwen. Eventueel kunnen cliënten natuurlijk (voor eigen rekening) bijboeken bij jou als coach.

Inhoud coachgesprekken: aangrijpingspunten n.a.v. stof uit het halfjaarprogramma (vaak komt het verleden alsnog naar boven en is daar nog werk te doen).

Voorwaarden voor toelating tot de Powervrouwen Coach pool:

  • Je bent Senior TotalBalance Coach en hebt dus kennis van zowel het basisproces waar iedere persoon doorheen gaat, als extra kennis op het gebied van angst, stress en burn-out, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid en Gezond Leven.
  • Je bent vrouw.
  • Je bent bereid te investeren door het halfjaarprogramma PowerLife door te nemen, zodat je weet waar je cliënt mee bezig is.
  • Deze pool bestaat zolang Powervrouwen het online halfjaarprogramma aanbiedt inclusief 5 1-op-1 coachgesprekken. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend; toegang tot deze coach pool is een extra bonusbij de licentie voor TotalBalance Senior Coaches.

Voordelen voor jou als coach:

  • Powervrouwen doet de marketing voor je
  • Extra cliënten die jij kunt verder helpen, met de kans op bijboeking van consulten na de vijf door Powervrouwen aangeboden consulten.

Ben jij TotalBalance Senior Coach (of heb je het voornemen de senior training te volgen in het najaar van 2020) en heb je belangstelling voor deze pool? Stuur even een mail naar [email protected] voor de coachingstarieven, meer info en/of aanmelden.