STEL DAT… DIT EEN JAAR ZOU WORDEN ZONDER ANGST?

Stel dat … je weet dat alles wat je doet tot bloei komt?
Stel dat … je weet dat alles wat je aanpakt ook echt zal lukken?
Stel dat … je goed blijkt te zijn in datgene wat al zo lang in je hart suddert om te gaan doen?
Stel dat … je veel mensen tot zegen kunt zijn?
Stel dat … je wél eindelijk die coachpraktijk gaat beginnen?

Zoveel mensen blijven maar uitstellen, nadenken, bidden, toch maar weer uitstellen, terwijl ze ALLANG weten wat God wil dat ze doen. Maar ze blijven hangen in angst, in plaats van in vertrouwen met God op weg te gaan. Is dat herkenbaar voor je? En weet je dan ook waarom je dit doet?

De reden is, zoals ik al schreef: ANGST. Angst om te falen. Angst om nog niet genoeg te weten. Angst om niet te weten hoe je zoiets aanpakt. Angst omdat er al zoveel coaches zijn. Angst om die veilige baan los te laten en financieel in het diepe te springen. Angst om zichtbaar te worden. Angst om je hart te volgen. Angst, angst angst. 

Maar je weet wat God zegt: ‘Wees niet bang! Ik ben bij je, alle dagen van je leven. Ik zal je leiden op de weg die je mag gaan. Ik zal je zegenen. Ik zal je liefde en wijsheid geven. Ik zal voorzien in wat nodig is. Want Ik Ben Wie ik Ben: trouw, rechtvaardig, liefdevol en ik heb een prachtig plan voor jouw leven. Durf je Mij te vertrouwen? Of blijf je liever leven vanuit angst…? Aan jou de keus!’

De vraag is misschien wat cru, maar toch wel degelijk belangrijk om te stellen. Stel dat je straks in de hemel komt, heb jij dan het gevoel dat je hebt gedaan wat God graag wilde dat je zou doen met jouw talenten en mogelijkheden? Ben jij de dienaar die zijn of haar talenten ontwikkeld en ingezet heeft? Of heb je ze eigenlijk onder de grond gestopt …? 

Als je wéét dat God je roept, is het belangrijk dat je antwoordt. Ik (Carianne) heb jaren geleden gehoor gegeven aan Zijn roeping om te gaan coachen en ik vind het tot op de dag van vandaag nog steeds het mooiste vak ter wereld! Zeker omdat we met TotalBalance vanuit Bijbelse principes coachen. Gods waarheid is nog steeds zo praktisch en actueel en vooral ook: zó liefdevol! Hij heeft altijd voorzien en ik heb duizenden mensen mogen coachen en inspireren om in balans te komen met God, zichzelf en hun omgeving. Verlang jij daar ook naar? Al is het er één die jij verder kunt helpen? Stel dan niet langer uit: GA ERVOOR! En je liefdevolle Vader zal met je gaan. 

Proost op het nieuwe jaar vol kansen en mogelijkheden.
Ga vanuit Gods liefde en de angst zal verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Denk je al langer na over coaching, maar twijfel je nog?
Of ben je benieuwd of TotalBalance bij je past?
Ontdek het tijdens het online Coach Event van 8 april!

Boekentip

Vol van Gods liefde (Bijbels Dagboek) – Carianne Ros

Steuntje in de rug nodig? Met dit Bijbels Dagboek spreekt God elke dag vanuit Zijn woord tot jouw hart. Om je moed te geven, om je zijn liefde te laten zien, om je te helpen om betere keuzes te maken, om je de weg te wijzen. En vooral om angst niet langer de ruimte te geven, maar om te leren leven vanuit vertrouwen!