Webwinkel

 

Boeken

 

 

Online Coachings

 

   Producten bestellen bij TotalBalance kijk bij boeken of online          coaching/cursussen.

Kies wat je wil bestellen, klik op "toevoegen winkelwagen" en vervolgens klik op "ga naar kassa", vul het bestelformulier in. Heb je een kortingsbon, vul de code in en klik op gebruiken. 

Bestellingen worden vooruitbetaald dit kan met iDeal, Paypal of door vooruitbetaling. Maak een keuze voor welke betaalmethode je kiest. Als door een actie jouw betaling € 0,00 bedraagt, kies dan "vooruitbetaling" anders kan de bestelling niet voltooid worden. 

 

Als je de bestelling hebt afgerond en het bestelformulier is verstuurd, ontvang je altijd een bevestiging via de mail. In die mail staan ook de bankgegevens voor jouw overschrijving voor het geval je geen gebruik hebt gemaakt van iDeal of Paypal.

 

Ontvang je geen bevestigingsmail van jouw bestelling, dan hebben we mogelijk je bestelformulier niet ontvangen en hebben we geen gegevens om je bestelling uit te voeren , stuur dan een mail naar info@totalbalance.nl 

 

Kortingscodes gelden alleen voor het aangegeven product en de betreffende actie, ze gelden niet bij de bestelling van andere producten! Maak je er toch gebruik van, dan word je verzocht bij te betalen, pas daarna kan het product geleverd worden of de online cursus gestart worden.

Vraag? Opmerking? Tip?

Social Media