Kortingscodes gelden alleen voor het aangegeven product en de betreffende actie, ze gelden niet voor andere producten!

Vol van Gods liefde

Een praktisch dagboek, met: Iedere dag een Bijbeltekst Iedere dag een woord van God voor jou Iedere dag een praktische verwerkingsvraag Iedere dag een gebed Geschikt voor iedereen die een leven vol van Gods liefde wil ontvangen. Het dagboek bespreekt thema's als vergeving, liefde, vertrouwen, een leven vervuld van                                   Gods Geest en genezing.

 

                          € 17,95  exclusief verzendkosten

Vol van Gods liefde

Notitieboekje

Bid, noteer en reflecteer is een handzaam boekje van Carianne Ros om gebeden, gedachten of andere notities te noteren. Met dit leuke extraatje bij het bijbels dagboek Vol van Gods liefde noteer je je gedachten en gebeden tijdens het dagboeklezen direct in dit bijbehorende notitieboekje. Dit helpt je te reflecteren                                   op  Gods liefde, door middel van vragen,                                                     bijbelteksten en veel notitieruimte. Ook voor andere                                   doeleinden  te gebruiken, los van het dagboek.

                             

                             € 4,99 exclusief verzendkosten

Je bent waardevol - Bijbelstudies

Met Je bent waardevol - Bijbelstudies ga je samen met God aan de slag om te leren vanuit een gezond, op de Bijbel gebaseerd, zelfbeeld te leven. Ontdek de helende kracht van de heilige Geest en merk hoeveel God van je houdt. Leer om op een liefdevolle manier naar jezelf te kijken en van jezelf te houden. Een levens-veranderende ervaring, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen, wanneer jij wordt zoals God je bedoeld heeft! Met materiaal voor tien avonden. Bemoediging en inspiratie. Genezing van beschadigde emoties. Zowel diepgaande bijbelstudies als creatieve opdrachten. Geschikt voor individueel gebruik en groepsgebruik.

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Leesfragment

Bekijk hier alvast de eerste pagina's!

Je bent waardevol (over eigenwaarde en zelfbeeld)

Je bent waardevol, want God zelf heeft jou bedacht!

In dit boek laat Carianne Ros zien hoe een slecht zelfbeeld kan ontstaan - en hoe je een gezond, op Gods liefde gebaseerd zelfbeeld kunt krijgen. Door de tips, vragen en opdrachten in dit boek, maar vooral door de helende kracht van de heilige Geest ontdek je hoe waardevol je bent. Een ervaring die je leven kan veranderen!

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Lees een fragment uit het boek "Je bent waardevol"

Je bent waardevol (kleur- en inspiratieboekje)

Je bent waardevol kleur- en inspiratieboekje zet je aan het denken over de thema's eigenwaarde en zelfbeeld door middel van vragen. De Bijbelteksten dringen nog beter tot je door als je de platen inkleurt en met het handzame formaat neem je hem makkelijk mee.

 • Levertijd: 1-3 dagen1
Lieve dochter, je bent waardevol (zo geef je je dochter een positief zelfbeeld mee)

Wat is er mooier dan je dochter te zien leven vanuit een gezond, op Gods liefde gebaseerd zelfbeeld? Als ouders heb je veel invloed op de manier waarop kinderen naar zichzelf kijken. Leer je dochter stevig in haar schoenen te staan, met Gods waarheid in haar hart: lieve dochter, jij bent waardevol!

€ 15,95
Toevoegen aan winkelwagen
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1
Lieve dochter, je bent waardevol (kleur- en inspiratieboekje)

Gezellig samen met je dochter kleuren en ontspannen praten over de belangrijke onderwerpen van het leven, zodat ze opgroeit met Gods waarheid in haar hart: lieve dochter, jij bent waardevol!

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Je bent waardevol (minicadeauboekje)

 

Je bent waardevol - Bemoedigingen en complimentjes is een leuk klein boekje waarmee je elke vrouw blij kunt maken! Liefdevolle en inspirerende woorden.

                       € 4,95 (exclusief verzendkosten)

101 vragen voor een geweldig huwelijk (minicadeauboekje)

101 inspirerende vragen om een goed gesprek op gang te brengen en je relatie te verdiepen

 • Levertijd: 1-3 dagen1
Nee is oké

Meer genieten, minder moeten

Carianne Ros en Michelle van Dusseldorp

 

Iedereen 'pleaset': je maakt het een ander naar de zin, maar vergeet wat je zelf nodig hebt. Dat kan uit de hand lopen en leiden tot vermoeidheid, stress en frustratie, Je denkt dat je niet genoeg doet en anderen je eigenlijk niet mogen. Dat is de please disease. Dit boek helpt je met veel concrete adviezen om te groeien, zodat je zelfbewuster in het leven kan staan en kan genezen van de please disease. Het boek geeft talrijke handreiking voor een leven met minder moeten en meer vreugde.

 

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1
Als God mijn naam fluistert

Gods stem verstaan in je leven

 

Een geloofsopbouwend boek voor vrouwen. De drukte in ons leven maakt het soms moeilijk om Gods stem te herkennen en te verstaan wat Hij tegen ons zegt. Hoe kunnen wij luisterend bidden? God nodigt ons uit: ‘Roep mij aan, en ik zal je antwoorden, ik zal je grote, wonderlijke dingen bekendmaken, dingen die je volkomen onbekend zijn.’ (Jeremia 33:3) Het boek van Carianne Ros en Carolyn Ros leert je in zeven weken hoe je open kunt staan voor Gods fluisterende stem. De focus ligt daarbij op Gods karakter, zijn beloften en jouw antwoord daarop. Het helpt je om de gewoonte te ontwikkelen om elke dag tijd te maken voor God. Je kunt het als werkboek gebruiken, of eerst helemaal doorlezen om er vervolgens op je eigen manier mee aan de slag te gaan.

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1
Meer van God ervaren

Je gelooft in God, je weet dat Hij er is, maar je zou zo graag méér ervaren en dat kan! Dit boekje bevat lessen uit de Bijbel en levenservaringen. Een stimulans om dichter bij God te leven. Het is een boekje in de serie Superfood. 

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Lees een fragment uit hoofdstuk 1 van dit boek "Meer van God ervaren"

Rust, in drie maanden minder stress in je leven

Je hebt een druk leven: een baan, een partner, vrienden, de kerk, kinderen wellicht... Daar geniet je van, maar soms voel je je een jongleur die zoveel mogelijk ballen tegelijk in de lucht moet houden. Je merkt dat je steeds vaker kribbig en somber bent. Je voelt je gestrest en daar wil je vanaf!

Veel boeken beloven dat je met een paar simpele trucs de stress snel de baas bent. Carianne Ros weet als therapeut dat dit niet werkt. Vandaar dit boek waarin je een langer traject volgt met elke dag een kleine oefening, verwerkingsvragen en een leesgedeelte. Zo leer je verkeerde denk- en gedragspatronen te doorbreken en een nieuwe levenshouding te vinden. Het boek is onderverdeeld in drie delen: Heb God lief, Heb jezelf lief en Heb je naaste lief.  Daar draait het namelijk om: stress is een vorm van angst, maar 'de liefde laat geen ruimte voor angst', zegt de Bijbel. Wie liefde laat doordringen in zijn of haar leven, wordt een rustiger en gelukkiger mens.

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1
Gebeden voor vrouwen

Carianne Ros schreef een boekje dat het gebedsleven van vrouwen wil verdiepen. In zeven hoofdstukken met een korte inleiding, voorbeeldgebeden en verwerkingsvragen nodigt ze de lezers uit om aan de slag te gaan met lofprijzing en gebed.

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

De Tien Geboden van Geluk

In De Tien Geboden van Geluk gaat Carianne Ros in op het thema 'Geluk'. Veel mensen jagen het na, en kunnen het maar moeilijk vinden. Wat is het eigenlijk? Een leuke partner, een gezin, een fijne baan, financiële zekerheid? Of is er meer? Wat heeft God met geluk te maken?

                      Wat lezen we erover in de Bijbel o.a. bij de tien geboden?

                      € 15,95 excl. verzendkosten

Ik geef om jou

Vriendschap is erg belangrijk voor het welbevinden van mensen. Het opbouwen en onderhouden vraagt aandacht, tijd en energie. Vaak lijkt vriendschap echter iets vanzelfsprekends. Carianne Ros heeft eerder al verschillende artikelen gepubliceerd over persoonlijke ontwikkeling en intermenselijke relaties. Haar professionele kennis en haar door het christelijk geloof geïnspireerde manier van denken maken dit boek zeer bijzonder. Ik geef om jou gaat in op onderwerpen als vriendschappen en grenzen, bidden met vrienden en nieuwe vrienden vinden. Hoe kun je de diepte in met je vrienden? Welke rol speelt God in vriendschappen tussen christenen? Elk hoofdstuk begint met een praktijkvoorbeeld en eindigt met tips en een gebed. Een prachtig inspiratieboek voor iedere vrouw die hecht aan trouw, liefde en persoonlijke aandacht. Mooi om weg te geven aan vriendinnen en om zelf te lezen!

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1
Omdat jij het bent

Omdat jij het bent is een boek voor vriendinnen. Om vriendschappen te vieren en te verdiepen. Bijbeloverdenkingen over de relatie met God en met elkaar. Elk hoofdstuk bevat een speciale verwerkingsvraag of -tip om te delen met een vriendin en sluit af met een kort gebed.

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1
Vriendinnenboek

Als kind had je vast wel zo’n vriendschapsboekjes waar de hele klas en al je vriendinnen in schreven. Jammer eigenlijk dat die niet bestaan voor volwassen, want het is zo leuk om te horen hoe iemand zichzelf, jou en de toekomst ziet. Nu leven we in die toekomst. Ben je geworden die je toen wilde worden? Is de lievelingsmuziek van toen, nog steeds muziek waar je graag naar luistert? Weet je nog wie je klasgenoten en vriendinnen waren?

 

Dit is een vriendschapsboekje voor volwassen. Een boekje waarin jij je vriendinnen beter leert kennen en zij jou. Het is leuk en goed om te weten waar je vriendin van houdt, qua films, boeken en muziek. Altijd handig als je een cadeautje wilt kopen voor haar niet waar? Wat is er mooier dan een speciaal voor jou geschreven receptenboekje te krijgen? De leukste er-op-uit-tips geven je natuurlijk meteen gezellige ideeën om met elkaar te ondernemen. Het moet een boekje worden met een prachtige verzameling aan tips, recepten en spreuken, speciaal door jouw vriendinnen voor jou geschreven!

 

De eerste bladzijde is voor jou, zodat al jouw vriendinnen ook kunnen lezen over wie jij bent en wat jij belangrijk vindt! De andere bladzijden zijn voor je vriendinnen om in te vullen. Tussendoor vind je allerlei leuke tips, recepten en mooie spreuken.

 

Geniet van elkaar, van het schrijven en van het lezen!

 

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1
De eerste keer moeder

Moeder worden is de grootste verandering die je kunt meemaken. Je carrière, je vriendschappen, je relatie, je emoties - alles staat op z'n kop. In dit boekje krijg je tips om daarmee om te gaan.

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1
Nu & later

Dagboek voor drie jaar

Elke dag een moment stilstaan en ontdekken wat het leven met jou doet.

Notitiedagboek dat je elke dag een vraag stelt, met ruimte om drie keer antwoord te geven. Zo krijg je mooie momentopnames van waar je staat in het leven, hoe je je ontwikkelt als persoon en hoe je leven verandert.

Een hulpmiddel om Gods weg met jouw leven helderder te krijgen.

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Ja, ik wil leven in balans!

Ontvang NU

het gratis e-boek

VAN DROOM TOT DOEL!

In tien stappen bereiken wat je echt wilt en leven vanuit Gods roeping voor jou!

We willen je graag inspireren en bemoedigen vanuit de Bijbel.

Meld je aan voor de inspiratiebrief en ontvang het e-boek.

Vraag? Opmerking? Tip? Gebedsverzoek?

Social Media