WELKE VOLGENDE STAP GA JIJ ZETTEN?

Ik (Carianne) houd van de zomer! Niet alleen omdat het dan vaak mooi weer is en we lekker veel buiten zijn. Maar ik vind het ook altijd een heerlijke tijd om na te denken over mijn leven. Om te reflecteren, om terug te kijken; wat waren mijn hoogtepunten, wat ging er heel goed en wat kan beter, of wat heb ik laten liggen wat ik alsnog wel of toch niet wil doen? En ook zeker om vooruit te kijken en voor mezelf die ene prangende vraag te beantwoorden: waar wil ik de komende maanden mee bezig zijn? 

Uiteraard bid ik hiervoor en vraag ik de Heer om mij hierin te leiden en om me Zijn wijsheid te geven, zodat ik weet wat Hij wil dat ik ga doen. Of dat ik in elk geval een volgende stap zie die Hij wil dat ik zet. Soms is dit pad heel duidelijk en soms heb ik het gevoel dat ik in het donker tast. 

Maar ik weet altijd: als ik biddend op weg ga, dan zál God mij aan de hand nemen. Ook als ik dat niet voel of direct ervaar. En dat vind ik een zeer geruststellende gedachte. Zeker als ik maar een korte tijd heb om bepaalde beslissingen te nemen of om de volgende stap daadwerkelijk te zetten! 

Ja, soms vraagt Hij dingen van mij die ik eigenlijk eng of spannend vind om te doen. Eenvoudigweg omdat ik het nooit eerder gedaan heb, of omdat het op zo’n heel andere manier moet dan ik gewend ben, of omdat ik er nieuwe vaardigheden voor moet gaan aanleren, of omdat het in strijd is met wat andere mensen van mij verwachten… En toch heb ik geleerd dat ik altijd Góds weg moet volgen, omdat die weg het meest bevredigend is, hoe zwaar of moeilijk het soms ook kan zijn. 

God zoekt mensen die bereid zijn om naar Zijn stem te luisteren én die Hem daarin ook echt willen gehoorzamen! En er is ongelofelijk veel nood in de wereld, dus Hij zoekt ook mensen die bereid zijn om werkelijk zout en licht te zijn in deze verduisterde wereld. En juist daarom zijn er heel veel coaches nodig die ook echt vanuit Bijbels perspectief willen coachen! 

Heb jij het gevoel dat God je roept om te gaan coachen?
Schuif dan aan bij het TotalBalance Coach Event op vrijdag 2 september!

  • Ontdek of God wil dat je inderdaad gaat coachen vanuit Bijbels perspectief door bewust te luisteren naar de dromen die God in je hart heeft gelegd voor Zijn glorie! 
  • Leer de vijf belangrijkste Bijbelse coach principes
  • Word een dag lang heerlijk geïnspireerd wanneer we God, elkaar en onszelf ontmoeten
  • En ga gelijk aan de slag met wat je geleerd hebt in de oefensessies!

We vertellen je die dag graag meer over de TotalBalance Coach Opleiding, zodat je biddend op weg kunt gaan om te horen of dit misschien Gods volgende stap is voor jou om te zetten in het volgen van je hartsdromen! 

Boekentip

Dromenjager – Dite Coumou

God ontmoeten in de nacht. Als we Gods stem willen horen, denken we niet snel aan onze dromen, terwijl Hij juist daardoor wil spreken. We slapen een derde deel van ons leven en God heeft een plan voor die uren. Hij wil ons door dromen wijsheid en doorbraak geven in huwelijk, gezin, vriendschappen, werk en kerk. ‘Dromenjager’ is een complete gids voor Gods plan met de nacht. Je ontdekt wat de Bijbel zegt over dromen en hoe je dromen van God herkent en uitlegt. En meer nog: al lezende groeit je geloof, waardoor je nachtelijke uren een ontmoeting met God worden.