WIL JE GRAAG LEREN COACHEN, MAAR KOM JE TIJD TEKORT?

Eén van de belemmeringen die mensen noemen waardoor ze (nog) niet coachen, terwijl ze dat zo graag willen, is omdat ze zo druk zijn met andere dingen. ‘Ik wil wel graag coachen, maar ik heb er geen tijd voor’, is het veel gehoorde excuus. Laat staan dat ze daar eerst nog de tijd in moeten investeren om op een goede manier te léren coachen… 

Heb jij een groot hartsverlangen om mensen in heelheid te brengen bij Jezus? Wil je graag goede, effectieve en inspirerende gesprekken voeren met mensen, zodat ze écht verder geholpen worden? En wil je weten hoe je gebed en Gods woord op een goede manier kunt integreren in je gesprekken? 

Als TIJD jouw probleem is, waardoor je op dit moment niet een uitgebreide Coach Opleiding kunt doen, of wanneer het je nog veel te lang duurt voordat je eindelijk kunt beginnen met de TotalBalance Coach Opleiding, dan is wellicht de Online Pastorale Coach Training wel iets voor jou! Dit zijn zestien online lessen die je volledig in je eigen schema kunt volgen en twee mooie online Live Trainingsdagen.  

In de Pastorale Coach Training ga je aan de slag met de basisvaardigheden van het bijbels coachen. Je:

 •         Ontvangt praktische basisvaardigheden om de regie over een gesprek te kunnen pakken én houden
 •         Overziet de problematiek van de hulpvrager en weet wat je moet zeggen op welk moment
 •         Beheerst goede gesprekstechnieken en kunt ze ook toepassen, waardoor je effectieve, zinvolle en inspirerende gesprekken kunt voeren en waardoor de ander daadwerkelijk in beweging komt
 •         Leert hoe je mensen kunt bemoedigen, inspireren en onderwijzen vanuit Gods Woord en op welke manier je gebed kunt integreren in de gesprekken.
 •         Weet wanneer je de problematiek zelf aan kunt pakken en wanneer je beter kunt doorverwijzen naar professionele hulp.
 •         Leert hoe je om moet gaan met de geestelijke strijd en hoe je de ander daarin kunt begeleiden.

en nog veel meer!

En het voordeel is: 

 • Je kunt meteen vandaag beginnen!
 • Je krijgt er twee fantastische online Live Trainingsdagen bij én: 
 • Twee coachgesprekken met een TotalBalance Coach
 • De videoserie Rentmeester in Gods economie 
 • Het boek Rust van Carianne Ros
 • En het E-book van Droom naar Coachpraktijk van Carianne Ros
 • En je krijgt deze maand 20% december korting! (Tot en met 23 december 12.00 uur!)

Ben jij iemand die liever zelf aan de slag gaat? Dat kan natuurlijk ook met de Do It Yourself versie van de Pastorale Coach Training. Kijk op : https://www.totalbalance.nl/totalbalance-pastorale-coach-training/ voor meer informatie.

Wordt het tijd om wat te doen met je verlangen om mensen te bemoedigen en te inspireren, maar wil je hier graag goede handvatten voor hebben?
Vraag je je af of pastorale coaching misschien iets voor je is of doe je het al en wil je graag meer onderwijs en diepgang hebben?​
​Geef je dan op voor onze online Pastorale Coach Training of kijk eerst ons nieuwe webinar Effectief Pastoraal Coachen!

Voer bij de betaalpagina deze code in: DECEMBERACTIE22
(De korting geldt zowel bij de betaling ineens als bij de betaling in termijnen t/m 22 december 2022 12.00u).

Of bekijk eerst ons nieuwe webinar ‘Effectief pastoraal coachen’

Boekentip

Life Management for busy women – Elisabeth George

Ben je druk en heb je het gevoel altijd achter de feiten aan te lopen? Verlang je naar een meer gefocust, eenvoudiger leven en wil je graag weten wat Gods wil is voor je leven? Elisabeth George schreef dit prachtige boek waarin alle ‘grote’ levensgebieden wel aan bod komen en ze Bijbelse adviezen en wijsheid deelt over hoe je daar op een goede manier mee om kunt gaan als het gaat over het thema ‘tijd’. Wat wil God dat jij doet met je tijd? Ik (Carianne) vond het een zeer inspirerend, mooi boek! Let op: het is wel in het Engels geschreven. 

Grip – Rick Pastoor

Grip is een leuk boek om te lezen als je van ‘plannen en organiseren’ houdt. Het geeft je een slimme manier van werken, die rekening houdt met de weerbarstige dagelijkse praktijk. Het hoe (de uitvoering) van ons werk, maar ook het wat en waarom van ons werk komen aan bod. Het helpt je om erachter te komen wat je wilt met je werk en waarom. Slimmer werken met je agenda, takenlijst, inzetten van wekelijkse reviews, doelen en eigen jaarplan, het organiseren van je professionele aanmoediging zorgen voor een prima versnelling. Kom jij tijd tekort? Dan is dit boek zeker een aanrader!