Wil jij God nog meer leren vertrouwen? Kom naar de Christelijke Coach Conferentie!

Al mijn hele leven (of in elk geval zo lang ik, Carianne, me kan herinneren) ben ik verrukt over wie God is. Hij is echt mijn alles en ik wil niets liever dan in overgave leven aan Hem! Ik wil zó graag doen wat Hij zegt en Hem liefhebben en dienen… maar ik ben ook wel het type dat daarin geneigd is om vóór God uit te rennen, in plaats van rustig met Hem te wandelen. 

Herkenbaar?

God roept ons op om telkens weer op Hem te vertrouwen. Om te wachten. Om te gaan in gehoorzaamheid, maar pas wanneer Hij dat vraagt… Hij wil dat we leren lopen in zijn tempo. Dat we leven vanuit zijn rust en vrede. Jezus zei niet voor niets: ‘Kom allen bij Mij, die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, Ik zal jullie rust geven. Neem je juk op je en leer van Mij: Ik ben zachtmoedig en nederig van hart. Dan zullen jullie werkelijk rust vinden, want mijn juk is zacht en mijn last is licht’ (Matteüs 11:28-30).

En dat mogen we dag in dag uit leren om te doen! Leven vanuit het vertrouwen en het geloof dat God – de almachtige Schepper van hemel en aarde én onze liefdevolle Vader – met ons is, elke dag opnieuw. En dat Hij ons in liefde wil leiden op de weg die Hij wil dat we gaan.

Dat is waarom we dit jaar voor het eerst (en we hopen het nog vele jaren te mogen doen) de Christelijke Coach Conferentie organiseren op 19 en 20 juni 2023 in de Basiliek in Veenendaal! Juist voor alle dieners (coaches, voorgangers, verplegers, juffen en meesters en …) die altijd maar bezig zijn zichzelf ‘weg te geven’ aan de mensen om hen heen en die het nodig hebben om nu eens echt zelf op te laden en gevoed te worden. Waarom? Omdat we alleen kunnen uitdelen vanuit overvloed! En God geniet er enorm van als we Hem met hart en ziel zoeken om weer opgeladen te worden en gezegend, zodat we anderen weer echt tot zegen kunnen zijn! Het is nu eerst weer tijd om aan de voeten van onze liefdevolle Vader te zitten… 

Wat kun je verwachten?

  • We hebben twee heerlijk, geheel verzorgde inspirerende trainingsdagen met als thema God van trouw, waarin we écht (weer) mogen leren om volledig vanuit vertrouwen op God te leven.
  • Er is volop ruimte voor ontmoeting en aanbidding onder leiding van Sharon Kips en haar man Gilbert Thera. 
  • Er zal dans zijn, kunst, muziek, stilte, heerlijk eten en onder andere Hans Maat en ikzelf zullen op interactieve wijze spreken.
  • We willen samen deze tijd apart zetten voor God, zodat Hij ons kan vullen met vernieuwde passie en vuur voor de taak en de bediening die God ons gegeven heeft. 
  • Op maandagavond gaan we genieten van de fantastische band Trinity! Voetjes van de vloer en heerlijk meezingen, meeswingen en feestvieren voor onze allerhoogste God.
  • En nog veel meer… 

Mannen, vrouwen, IEDEREEN die anderen op wat voor manier dan ook dient is van harte welkom! Ja, en ook je partner is van harte welkom, want we geloven in de kracht van goede huwelijken. 

Dus geef je nu op en kom God aanbidden en ontmoeten op dit bijzondere event! Word getraind, opgebouwd, bemoedigd en ga vol en verrijkt weer naar huis, gelaafd, gevoed en gezegend om velen tot zegen te kunnen zijn!

We hopen je daar te ontmoeten!

Boekentip

De radicale uitbanning van haast – John Mark Comer

Wat een FANTASTISCH boek als het gaat om het echt leren leven vanuit Gods rust! – Carianne Ros

‘Wie ben ik aan het worden?’ Dat was de vraag die John Mark Comer bezighield. Zijn leven leek succesvol, maar van binnen zag het er heel anders uit. Tot een mentor hem confronteerde met deze woorden: ‘Ban meedogenloos de haast uit je leven. Haast is de grote vijand van het geestelijke leven.’ Het was niet het antwoord dat hij verwachtte, maar wel het antwoord dat hij nodig had en nog steeds heeft. Te vaak bestrijden we alleen de symptomen van de onrust van onze moderne wereld in plaats van te proberen de oorzaak ervan te achterhalen. In dit boek geeft Comer een roadmap om emotioneel en geestelijk fit te blijven in de chaos van deze moderne wereld. De radicale uitbanning van haast is een indringend, overtuigend pleidooi tégen haast en vóór een langzamere, eenvoudigere manier van leven. Een bestseller in de Verenigde Staten! John Mark Comer is een jonge predikant en auteur uit de VS die actuele thema’s in het perspectief van het christelijk geloof beschrijft. Zijn stijl is populair en voor breed publiek toegankelijk.