Verbinding

Ik zit niet op dezelfde golflengte – Over verbinding en effectief communiceren

Ken je dat gevoel dat je ‘langs elkaar heen communiceert’? Dat gevoel dat je niet op dezelfde golflengte zit met elkaar? Dat kan best regelmatig voorkomen.

En we hebben allemaal een basisbehoefte aan verbinding. God geeft ons ook het grote gebod om elkaar lief te hebben. Voor liefhebben heb je verbinding nodig met God, jezelf en de ander.

PUBLICATIEDATUM: 7-6-2024 – 12:00

Schrijf je in voor de Balance Boost

En ontvang onze wekelijkse mail voor persoonlijke en professionele groei + GRATIS het e-boek 101 tips om bijbels te coachen

lk ontvang ook graag het e-boek '101 tips om Bijbels te coachen'
Lees hier de Privacyverklaring

Om spam aanmeldingen (door bots) te voorkomen hebben we een CAPTCHA toegevoegd. Als deze hier niet zichtbaar is dan opent na bevestigen (klikken op de knop) een nieuw scherm met het formulier waarin je definitief je aanmelding kunt bevestigen. Heel erg bedankt!

Klik op een ’tag’ voor meer artikelen.

Boekentip

Geweldloze communicatie – Marshall B. Rosenberg
Geweldloze Communicatie helpt ons stevig in het leven te staan, te zeggen wat we willen én te horen waar het de ander om gaat. Het is een taal van mededogen waarmee we de machtsstrijd overstijgen en bewegen naar samenwerking en vertrouwen. Zo verloopt de communicatie ontwapenend, doeltreffend en verbindend.