Gedachten veranderen

Vernieuw je denken

We hebben een vernieuwing nodig van ons denken, zegt Paulus. Gedachten kunnen namelijk behoorlijk met ons aan de haal gaan. Negatieve gedachten veroorzaken ook zware gevoelens en uiteindelijk heeft dat effect op de keuzes die je maakt en de dingen die je zegt en/ of doet.

Hoe kun je als coach aan de slag met al die gedachten die een cliënt heeft? Hoe kom je zelf tot een vernieuwing van je denken? Belangrijke vragen en daarom een belangrijk onderwerp voor een podcast.

PUBLICATIEDATUM: 5-7-2024 – 12:00

Schrijf je in voor de Balance Boost

En ontvang onze wekelijkse mail voor persoonlijke en professionele groei + GRATIS het e-boek 101 tips om bijbels te coachen

lk ontvang ook graag het e-boek '101 tips om Bijbels te coachen'
Lees hier de Privacyverklaring

Om spam aanmeldingen (door bots) te voorkomen hebben we een CAPTCHA toegevoegd. Als deze hier niet zichtbaar is dan opent na bevestigen (klikken op de knop) een nieuw scherm met het formulier waarin je definitief je aanmelding kunt bevestigen. Heel erg bedankt!

Klik op een ’tag’ voor meer artikelen.

Boekentip

Strijd in je denken – Joyce Meyer
Deze opvolger van Strijd in je denken gaat nog een stap verder met de principes uit het eerste boek. Terwijl Strijd in je denken de waarheid onthult dat je kunt kiezen wat je denkt en kunt leren om in overeenstemming met Gods Woord te denken, toont Kracht in je denken hoe je dit kunt bewerkstelligen. Laat je toerusten met twaalf Power Thoughts die je zullen toerusten voor elke strijd in je denken. Dit boek leert je hoe je controle krijgt over jouw manier van denken en hoe je elk gebied van je leven positief kunt beïnvloeden!