Geheimen - dit durf ik met niemand te delen

Ik durf dit met niemand te delen!
Moet ik alles met mijn partner delen?

Mag je geheimen hebben in je relatie? Wat is eigenlijk een geheim en wanneer wordt het ‘ongezond’? Moet je écht ALLES met je partner delen?

Als het om geheimen gaat binnen een relatie kun je best vragen hebben.

In de ‘Boost your Coaching’ podcast van deze week bespreken we van alles over geheimen en het coachen daarbij. Luister hem gelijk hier

En merk jij dat je het lastig vindt dat je partner jou niet alles vertelt? Ga met een coach aan de slag om die ’trigger’ te doorbreken, zodat je daar minder last van hebt. En misschien leren jullie ook samen om goede afspraken met elkaar te maken over wat je wel met elkaar deelt en wanneer je iets niet altijd hoeft te zeggen tegen elkaar.

PUBLICATIEDATUM: 8 december 2023 – 12:00

Schrijf je in voor de Balance Boost

En ontvang onze wekelijkse mail voor persoonlijke en professionele groei + GRATIS het e-boek 101 tips om bijbels te coachen

lk ontvang ook graag het e-boek '101 tips om Bijbels te coachen'
Lees hier de Privacyverklaring

Om spam aanmeldingen (door bots) te voorkomen hebben we een CAPTCHA toegevoegd. Als deze hier niet zichtbaar is dan opent na bevestigen (klikken op de knop) een nieuw scherm met het formulier waarin je definitief je aanmelding kunt bevestigen. Heel erg bedankt!

Klik op een ’tag’ voor meer artikelen.

Boekentip

Boekentip - Liefde is, Gary Chapman

Liefde is – bijbels dagboek voor samen – Cary Chapman
Praten is de levensader van elke (liefdes)relatie. ‘Liefde is…’ biedt een jaar lang dagelijkse overdenkingen en gespreksvragen voor koppels. Over communicatie, verwachtingen, man-/vrouwrollen, seks, conflicthantering, geld, kinderen schoonfamilie en meer. Liefde is… toegankelijk, inzichtelijk en positief.

Relatietherapeut Gary Chapman is de auteur van ‘De vijf talen van de liefde’. Hij laat zich in zijn praktijk en in zijn boeken inspireren door wat de Bijbel ons kan leren. Met ‘Liefde is…’ kunnen stellen een jaar lang elke dag samen lezen en praten.