Harmonieus zijn - podcast

Harmonieus zijn – Omgaan met stabiliteit in de DISC

Ben jij heel loyaal, een échte teamplayer én houd je van harmonie? Dan is er een kans dat je hoog scoort op het kwadrant ‘Stabiel’ in de DISC.

Stabiele mensen zijn rustige, zorgzame en loyale mensen die prima repeterende werkzaamheden kunnen uitvoeren. De grens van stabiele mensen is niet snel bereikt, maar áls je hem bereikt dan kunnen ze heel duidelijk zijn. Maar over het algemeen kun je heel erg ver gaan, doordat zij zo loyaal zijn. Ze zijn er ook graag mee bezig dat iedereen het goed heeft.

In deze podcast spreken we over wat ‘stabiel’ betekent en hoe je ermee om kunt gaan.

PUBLICATIEDATUM: 3-5-2024 – 12:00

Schrijf je in voor de Balance Boost

En ontvang onze wekelijkse mail voor persoonlijke en professionele groei + GRATIS het e-boek 101 tips om bijbels te coachen

lk ontvang ook graag het e-boek '101 tips om Bijbels te coachen'
Lees hier de Privacyverklaring

Om spam aanmeldingen (door bots) te voorkomen hebben we een CAPTCHA toegevoegd. Als deze hier niet zichtbaar is dan opent na bevestigen (klikken op de knop) een nieuw scherm met het formulier waarin je definitief je aanmelding kunt bevestigen. Heel erg bedankt!

Klik op een ’tag’ voor meer artikelen.

Boekentip

Boekentip - Disc van A tot Z

DISC van A tot Z – Peter Haenraets​
Goed communiceren begint met begrip voor de verschillen tussen mensen. Wie zijn communicatie en gedrag wil verbeteren, kan niet zonder DISC. Heb je soms het gevoel dat je op de verkeerde golflengte?  Voor een beter begrip moet je weten waarom mensen doen zoals ze doen. Als je gebruikmaakt van de DISC-methode is het veel makkelijker om elkaar te begrijpen. Je herkent mensen direct als rood (doelgericht), geel (interactief), groen (stabiel) en blauw (conformerend). In dit boek lees je niet alleen wat DISC inhoudt en hoe de DISC-methode werkt, maar ook hoe je je communicatiestijl afstemt op de mensen om je heen.