Invloedrijke mensen

Invloedrijke mensen en charisma

Invloedrijke mensen in het DISC-model zijn vaak extravert, enthousiast en sociaal. Ze vinden het leuk om met anderen om te gaan en zijn over het algemeen overtuigend en charmant. Zo zijn ze onder andere:

Sociaal en extravert: Invloedrijke mensen zijn doorgaans extravert en gedijen goed in sociale situaties. Ze vinden het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, te netwerken en levendige gesprekken aan te gaan.

Enthousiast en energiek: Ze brengen een hoog niveau van energie en enthousiasme in hun interacties.

Overtuigende sprekers: Invloedrijke mensen zijn bekwame sprekers die gemakkelijk contact kunnen maken met anderen. Ze zijn vaak welbespraakt, expressief en hebben een natuurlijk vermogen om de mensen om hen heen te overtuigen en te beïnvloeden.

Aanpasbaar en spontaan: Invloedrijke mensen passen zich aan en gedijen goed in dynamische omgevingen. Ze voelen zich op hun gemak bij verandering en vinden het vaak leuk om risico’s te nemen of nieuwe benaderingen uit te proberen.

Expressief en creatief: Ze hebben vaak een creatieve en expressieve kant en genieten van activiteiten waarmee ze hun ideeën kunnen laten zien, of het nu gaat om verbale communicatie, schrijven of andere vormen van artistieke expressie.

Inzicht in de invloedrijke mensen in de DISC kan jou als coach helpen effectiever te werken door de unieke kwaliteiten die invloedrijke mensen toevoegen aan een groepsdynamiek te herkennen en te waarderen.

PUBLICATIEDATUM: 8 januari 2024 – 12:00

Schrijf je in voor de Balance Boost

En ontvang onze wekelijkse mail voor persoonlijke en professionele groei + GRATIS het e-boek 101 tips om bijbels te coachen

lk ontvang ook graag het e-boek '101 tips om Bijbels te coachen'
Lees hier de Privacyverklaring

Om spam aanmeldingen (door bots) te voorkomen hebben we een CAPTCHA toegevoegd. Als deze hier niet zichtbaar is dan opent na bevestigen (klikken op de knop) een nieuw scherm met het formulier waarin je definitief je aanmelding kunt bevestigen. Heel erg bedankt!

Klik op een ’tag’ voor meer artikelen.

Boekentip

Je bent waardevol – Carianne Ros

Het grootste gebod dat Jezus ons gaf was God lief te hebben boven alles en je naaste als jezelf. Maar vooral het ‘als jezelf’ blijkt voor veel vrouwen in de praktijk niet zo makkelijkte zijn. Door de tips, vragen en opdrachten in dit boek, maar vooral door de helende kracht van de Heilige Geest ontdek je hoe waardevol je bent. Een ervaring die je leven kan veranderen!