Dat kan beter - perfectionisme

Perfectionisme
Dat kan beter!

Veel mensen herkennen wel dat ze de dingen graag goed willen doen en een vorm van perfectionisme kennen. Maar hoe kom je dan tot ontspanning? En wat vraagt God eigenlijk van je om te doen?

Hoe ‘goed’ moet iets zijn en wanneer is iets ‘goed genoeg’, maar ook; hoe begeleid je iemand hier nu bij?

PUBLICATIEDATUM: 9 februari 2024 – 12:00

Schrijf je in voor de Balance Boost

En ontvang onze wekelijkse mail voor persoonlijke en professionele groei + GRATIS het e-boek 101 tips om bijbels te coachen

lk ontvang ook graag het e-boek '101 tips om Bijbels te coachen'
Lees hier de Privacyverklaring

Om spam aanmeldingen (door bots) te voorkomen hebben we een CAPTCHA toegevoegd. Als deze hier niet zichtbaar is dan opent na bevestigen (klikken op de knop) een nieuw scherm met het formulier waarin je definitief je aanmelding kunt bevestigen. Heel erg bedankt!

Klik op een ’tag’ voor meer artikelen.

Boekentip

Als God mijn naam fluistert – Carianne Ros & Carolyn Ros
Gods stem verstaan in je leven.

De drukte in ons leven maakt het soms moeilijk om Gods stem te herkennen en te verstaan wat Hij tegen ons zegt. Hoe kunnen wij leren om luisterend te bidden? Dit boek is opgedeeld in drie delen: 1) De uitnodiging om te komen. 2) De uitnodiging om het uit te roepen. 3) De uitnodiging om in Hem te blijven.

Zo is onze relatie met God onwankelbaar, of Hij ons nu antwoordt: ‘Ja, en wel onmiddellijk,’ of ‘Wacht, nu nog niet,’ of ‘Mijn genade is u genoeg.’ Hij bevestigt ons: ‘Je bent geliefd, gekoesterd en vrijgekocht.’ Zo leven we in een krachtige relatie met Hem.