Regels loslaten

Regels loslaten – Principiële pleaser

“Zo heurt ’t nou eenmaal!” hoorde ik iemand zeggen… en het is een hele typische uitspraak voor een principiële pleaser. Als je zo’n pleaser bent, dan wil je het graag doen volgens ‘hoe het hoort’ en volgens belangrijke ‘principes’.

Maar dat kan wel stress opleveren en je verwijderen van jezelf. Daarom is het belangrijk te onderzoeken hoe je een zelfbewuste pleaser kunt worden.

In deze podcast vertellen we je wat deze pleaser precies doet, hoe het ontstaat én hoe je ermee om kunt gaan.

PUBLICATIEDATUM: 19-7-2024 – 12:00

Schrijf je in voor de Balance Boost

En ontvang onze wekelijkse mail voor persoonlijke en professionele groei + GRATIS het e-boek 101 tips om bijbels te coachen

lk ontvang ook graag het e-boek '101 tips om Bijbels te coachen'
Lees hier de Privacyverklaring

Om spam aanmeldingen (door bots) te voorkomen hebben we een CAPTCHA toegevoegd. Als deze hier niet zichtbaar is dan opent na bevestigen (klikken op de knop) een nieuw scherm met het formulier waarin je definitief je aanmelding kunt bevestigen. Heel erg bedankt!

Klik op een ’tag’ voor meer artikelen.

Boekentip

Boekentip - De kracht van rust

De kracht van rust – Mirjam van der Vegt
Jij leeft intens. In de spaarzame momenten dat je met je benen omhoog ligt, vraag je je af hoe je meer rust kunt inbouwen. Hoe leef je zo dat je je energiek voelt en niet steeds het gevoel hebt dat het net teveel is. Hoe ga je van streven naar leven? In dit boek ontdek je jouw haalbare weg. Want wie veel werkt, mag veel rusten. Wanneer je de reis naar je hart maakt en kiest voor gezonde gewoontevorming rondom rust, schieten werkplezier en kwaliteit omhoog. Werkenden van wereldformaat gingen je daar al in voor en geven praktische handvatten voor iedereen die druk ervaart in zijn bestaan.