Rouw kent iedereen, op zijn eigen manier, wel

Rouw kent iedereen, op zijn eigen manier, wel

In onze nieuwste podcast duiken we in het onderwerp rouw en ontdekken we de verschillende vormen en facetten die het kan aannemen.

Rouw is niet alleen voorbehouden aan het verlies van dierbaren, maar strekt zich uit naar andere aspecten van ons leven. Een van de meest bekende vormen is het verlies van geliefden die overlijden. We ervaren intense verdriet, gemis en soms zelfs een gevoel van verloren identiteit.

Maar er zijn ook andere vormen van verlies. Het verbreken van relaties, het achteruitgaan van fysieke gezondheid door ziekte, of het besef dat onze ouders ons niet konden geven wat we nodig hadden, kunnen ook diepe emoties van rouw oproepen.

Rouw is emotionele reis

Dus ga met ons mee op deze emotionele reis terwijl we rouw vanuit verschillende perspectieven verkennen en proberen om beter te begrijpen hoe we ons op een gezonde manier kunnen aanpassen aan de verliezen in ons leven.

Luister nu naar onze podcast en ontdek nieuwe perspectieven om met rouw om te gaan.

Schrijf je in voor de Balance Boost

En ontvang onze wekelijkse mail voor persoonlijke en professionele groei + GRATIS het e-boek 101 tips om bijbels te coachen

lk ontvang ook graag het e-boek '101 tips om Bijbels te coachen'
Lees hier de Privacyverklaring

Om spam aanmeldingen (door bots) te voorkomen hebben we een CAPTCHA toegevoegd. Als deze hier niet zichtbaar is dan opent na bevestigen (klikken op de knop) een nieuw scherm met het formulier waarin je definitief je aanmelding kunt bevestigen. Heel erg bedankt!

Klik op een ’tag’ voor meer artikelen.

Boekentip

Boekentip: Helpen bij verlies en verdriet

Een onmisbare gids voor wie rouwt of een dierbare wil bijstaan in zijn verdriet. Helpen bij verlies en verdriet is al vele jaren het basisboek over rouw. Het boek gaat niet alleen in op verlies door de dood, maar besteedt ook aandacht aan andere verliessituaties die vaak onterecht onderbelicht blijven, zoals verlies van je gezondheid, je werk of je toekomstperspectieven. Dankzij de talloze concrete tips voor de rouwende én zijn omgeving is het een heel praktisch instrument voor iedereen die met verlies geconfronteerd wordt.