Vergeven hoe coach je daarbij

Ik kan dat écht niet vergeven!
Hoe begeleid je een cliënt hierbij?

Soms kunnen cliënten heel boos zijn op mensen in hun omgeving of uit hun jeugd. Of misschien herken je ook nog wel boosheid en irritatie bij jezelf?!

Bij een beetje irritatie kunnen we vaak nog wel vergeven, maar als we écht heel boos of zelfs woest zijn, dan kan vergeving steeds lastiger worden. Toch is het iets dat God van ons vraagt. Hoe doen we dat? Wat kun je doen om ermee om te gaan? En hoe begeleid je een cliënt hierbij?

PUBLICATIEDATUM: 23 februari 2024 – 12:00

Schrijf je in voor de Balance Boost

En ontvang onze wekelijkse mail voor persoonlijke en professionele groei + GRATIS het e-boek 101 tips om bijbels te coachen

lk ontvang ook graag het e-boek '101 tips om Bijbels te coachen'
Lees hier de Privacyverklaring

Om spam aanmeldingen (door bots) te voorkomen hebben we een CAPTCHA toegevoegd. Als deze hier niet zichtbaar is dan opent na bevestigen (klikken op de knop) een nieuw scherm met het formulier waarin je definitief je aanmelding kunt bevestigen. Heel erg bedankt!

Klik op een ’tag’ voor meer artikelen.

Boekentip

Boekentip - Doe jezelf een plezier... vergeef

Doe jezelf een plezier… vergeef – Joyce Meyer

Volg het pad van verzoening en ervaar vrijheid. Waarom zou je vergeven als je diep gekwetst bent? Aan de hand van dit boek legt Joyce uit hoe je boosheid, verbittering en onvergevingsgezindheid onder ogen kunt zien en kunt overwinnen. Sta niet langer toe dat ze je leven vergiftigen, maar geef God een kans om je pijn te genezen. Je zult ontdekken dat je, met Gods hulp, echte vrijheid kunt ervaren.