Dat vertrouw ik niet helemaal - Wantrouwende pleaser

Dat vertrouw ik niet helemaal – Wantrouwende pleaser

De één is een kei in loslaten en een ander houdt het liefst alles zelf in de hand. Wantrouwende pleasers zijn van het type dat alles zelf in de hand houden. Ze vertrouwen er niet op dat een ander het wel zal doen en als een ander het doet geloven ze niet helemaal dat die ander het ook góed zal doen.

Daarom pakken wantrouwende pleasers vaak dingen zelf maar op. Ze pleasen door alle taken op zich te nemen. En vervolgens lopen ze leeg en raken burn-out.

Een heel belangrijk onderwerp dus om aandacht aan te besteden in deze podcast.

PUBLICATIEDATUM: 2-8-2024 – 12:00

Schrijf je in voor de Balance Boost

En ontvang onze wekelijkse mail voor persoonlijke en professionele groei + GRATIS het e-boek 101 tips om bijbels te coachen

lk ontvang ook graag het e-boek '101 tips om Bijbels te coachen'
Lees hier de Privacyverklaring

Om spam aanmeldingen (door bots) te voorkomen hebben we een CAPTCHA toegevoegd. Als deze hier niet zichtbaar is dan opent na bevestigen (klikken op de knop) een nieuw scherm met het formulier waarin je definitief je aanmelding kunt bevestigen. Heel erg bedankt!

Klik op een ’tag’ voor meer artikelen.

Boekentip

Vol vertrouwen –  Carianne Ros
In Vol vertrouwen deelt Carianne 40 waardevolle lessen over standhouden, Gods betrokkenheid bij mensen, zijn hand in ons leven en zijn karakter. De overdenkingen en verwerkingsvragen laten je iets zien van wie God is, zodat je leert Hem meer en meer te vertrouwen. Het bijbelboek Exodus staat centraal.