Zelfbeeld verbeteren

Help, ik heb een slecht zelfbeeld

Heel veel mensen hebben last van een slecht zelfbeeld. Ze vinden zichzelf lelijk, dom, onaardig, perfectionistisch, een dikke pleaser, oververantwoordelijk, onzichtbaar, enzovoorts.

God kijkt echter heel anders naar ons. Hij ziet in ons Zijn waardevolle kinderen! Hoe kun jij het beeld van jezelf veranderen?

In deze podcast alles over ons ‘zelfbeeld’!

PUBLICATIEDATUM: 1-3-2024 – 12:00

Schrijf je in voor de Balance Boost

En ontvang onze wekelijkse mail voor persoonlijke en professionele groei + GRATIS het e-boek 101 tips om bijbels te coachen

lk ontvang ook graag het e-boek '101 tips om Bijbels te coachen'
Lees hier de Privacyverklaring

Om spam aanmeldingen (door bots) te voorkomen hebben we een CAPTCHA toegevoegd. Als deze hier niet zichtbaar is dan opent na bevestigen (klikken op de knop) een nieuw scherm met het formulier waarin je definitief je aanmelding kunt bevestigen. Heel erg bedankt!

Klik op een ’tag’ voor meer artikelen.

Boekentip

Boekentip - Je bent waardevol

Je bent waardevol – Carianne Ros
Het grootste gebod dat Jezus ons gaf was God lief te hebben boven alles en je naaste als jezelf. Maar vooral het ‘als jezelf’ blijkt voor veel vrouwen in de praktijk niet zo makkelijk te zijn. Door de tips, vragen en opdrachten in dit boek, maar vooral door de helende kracht van de Heilige Geest ontdek je hoe waardevol je bent. Een ervaring die je leven kan veranderen!