Daadkrachtige mensen en je grenzen aangeven

Daadkrachtige mensen en
je grenzen aangeven

Daadkrachtige mensen, ze zijn snel, actief en kunnen goed leiding geven.

Je kunt best wel stress ervaren als je met daadkrachtige mensen moet samenwerken, terwijl je zelf niet zo daadkrachtig bent. De kans is groot dat je te maken hebt met iemand die in de DISC test hoog scoort op Dominantie.

Aan de andere kant kun je zelf zo’n daadkrachtig mens zijn en het ook lastig vinden om samen te werken met mensen die niet zo snel gaan als jij. Ook dat levert stress op. Misschien scoor jij wel hoog op Dominantie en dat brengt zoveel kwaliteiten met zich mee, maar elke kwaliteit heeft ook een valkuil.

In deze podcast bespreken we alles over het kwadrant van de DISC dat gaat over de Dominante mensen. Wat betekent het en hoe ga je ermee om?

Schrijf je in voor de Balance Boost

En ontvang onze wekelijkse mail voor persoonlijke en professionele groei + GRATIS het e-boek 101 tips om bijbels te coachen

lk ontvang ook graag het e-boek '101 tips om Bijbels te coachen'
Lees hier de Privacyverklaring

Om spam aanmeldingen (door bots) te voorkomen hebben we een CAPTCHA toegevoegd. Als deze hier niet zichtbaar is dan opent na bevestigen (klikken op de knop) een nieuw scherm met het formulier waarin je definitief je aanmelding kunt bevestigen. Heel erg bedankt!

Klik op een ’tag’ voor meer artikelen.

Boekentip

Boekentip: COCOS your home – David & Carianne Ros
Wil jij daadkrachtig aan de slag met je huis? Of je nu daadkrachtig bent van nature of juist het tegenovergestelde (zie de podcast), dit boek helpt je toch daadkrachtig vooruit. Cocos your home is een praktisch boek waarin David en Carianne Ros met humor en veel voorbeelden laten zien hoe je concrete stappen kunt zetten naar een opgeruimd en sfeervol thuis.

In 5 stappen maak je van je huis een opgeruimde en sfeervolle plek.