Leefstijl verandering omarmen

Leefstijl veranderingen maken kan een hele reis zijn. Maar wel een reis die je welzijn kan verbeteren. In deze aflevering gaan we dieper in op het proces van veranderen en leefstijl. We bespreken bijvoorbeeld het doorbreken van oude gewoonten en het vasthouden van een gezonde leefstijl.

Ga met ons mee op deze krachtige reis van inzichten en veranderingen. Het aanbrengen van veranderingen in je leefstijl is een proces dat betrokkenheid, veerkracht en de bereidheid om het onbekende te omarmen met zich meebrengt. Onthoud dat elke stap voorwaarts een overwinning op zich is. Stem af, laat je inspireren en begin vandaag nog aan je reis naar een gezondere en meer bevredigende leefstijl.

PUBLICATIEDATUM: 22 januari 2024 – 12:00

Schrijf je in voor de Balance Boost

En ontvang onze wekelijkse mail voor persoonlijke en professionele groei + GRATIS het e-boek 101 tips om bijbels te coachen

lk ontvang ook graag het e-boek '101 tips om Bijbels te coachen'
Lees hier de Privacyverklaring

Om spam aanmeldingen (door bots) te voorkomen hebben we een CAPTCHA toegevoegd. Als deze hier niet zichtbaar is dan opent na bevestigen (klikken op de knop) een nieuw scherm met het formulier waarin je definitief je aanmelding kunt bevestigen. Heel erg bedankt!

Klik op een ’tag’ voor meer artikelen.

Boekentip

Boekentip: Nee is oké, Carianne Ros & Michelle van Dusseldorp

Carianne Ros en Michelle van Dusseldorp zien het pleasen (‘ja’ zeggen, terwijl je ‘nee’ bedoelt) in hun praktijk keer op keer. Op basis van gesprekken met honderden mensen en grondige literatuurstudie ontdekten ze zeven ‘pleasetypes’. In dit boek leggen ze deze uit. Via een eenvoudige test kan de lezer ontdekken welk type bij hem of haar hoort.
Nee is oké biedt vele concrete adviezen om te groeien, zodat de lezer zelfbewuster in het leven kan staan en kan genezen van de please disease. Het boek geeft talrijke handreikingen voor een leven met minder moeten en meer vreugde.