Overprikkeling

Overprikkeling – Ik voel teveel, kan dat?

Sommige cliënten zijn heel gevoelig voor geluiden, geuren, smaken, sfeer of relaties. We onderscheiden bij TotalBalance 9 gebieden waarop je gevoelig kunt zijn.

Kun je teveel voelen? Waar kun je allemaal gevoelig voor zijn? En hoe ga je daarmee om?

Daar gaat deze podcast over.
Veel vrouwen kennen ondertussen de term ‘hoogsensitiviteit’ wel. Ongeveer 20% van de bevolking is hoogsensitief. Je verwerkt prikkels dan op een andere, meer intense, manier. Dat is geen ‘probleem’ of ‘ziekte’ of ‘stoornis’, maar wél een geweldige eigenschap waar je mee kunt leren omgaan.

PUBLICATIEDATUM: 17-5-2024 – 12:00

Schrijf je in voor de Balance Boost

En ontvang onze wekelijkse mail voor persoonlijke en professionele groei + GRATIS het e-boek 101 tips om bijbels te coachen

lk ontvang ook graag het e-boek '101 tips om Bijbels te coachen'
Lees hier de Privacyverklaring

Om spam aanmeldingen (door bots) te voorkomen hebben we een CAPTCHA toegevoegd. Als deze hier niet zichtbaar is dan opent na bevestigen (klikken op de knop) een nieuw scherm met het formulier waarin je definitief je aanmelding kunt bevestigen. Heel erg bedankt!

Klik op een ’tag’ voor meer artikelen.

Boekentip

Boekentip - Koester je hart

Koester je hart – Mirjam van der Vegt
Dit boek, van mijn vriendinnetje Mirjam, kan ik van harte aanraden! Stap uit de drukte en vind rust. Ontdek 40 praktische stiltetips voor een kalmer leven, gebaseerd op levendige voorbeelden en spreuken. De tips nemen je mee op weg naar de stilte. Deze tocht heeft een bijzondere eindbestemming: de rust die God belooft te midden van alle omstandigheden. Met levendige voorbeelden, anekdotes en spreuken word je aangemoedigd uit je jachtige bestaan te stappen en op adem te komen. Veertig praktische tips helpen je daarbij op weg: van benedictijns ‘piekeren’ tot Lectio Divina.